Lencsevégen a Poco X5

Mintha valahol már láttuk volna, másik logóval.

Poco C40 tesztünk végére érve az a gyanú támadt bennünk, hogy az ár/érték bajnok Xiaomi almárka elvesztette ár/érték bajnok jellegét. Nem mintha a korábbi ár/érték bajnok, a Redmi barátságosabban árazna mostanság, és a Note 12 sem lesz várhatóan olcsó, bármelyik darab, illetve darabok látogassanak ide az ötfős kínai kollekcióból.

Az állítólagos Poco X5Az állítólagos Poco X5 Az állítólagos Poco X5 (forrás: Voompla) [+]

A Poco X5 a Note 12 alapmodell átcímkézett változata lehet, csak Snapdragon 4 Gen 1 helyett Snapdragon 695 5G-vel, míg a Poco X5 Pro a Note 12 Pro Speed átszitázása Snapdragon 778G 5G chippel. Most az előbbi bukhatott lesz Hardik Pandya kezében, és rágugliztunk, hogy az olvasónak ne kelljen: egy indiai krikettsztárról van szó, aki minden bizonnyal valamiféle Poco kampány keretében juthatott hozzá a kiadásra váró telefonhoz, mielőtt azzal a lesifotósok lencsevégre kapták.

Robogjunk végig a Redmi Note 12 specifikációján, mert az alábbiakból mindent megkaphat az X5: 6,67"-es és 120 Hz-es Full HD Super AMOLED panel 1200 nites pontszerű fénysűrűséggel. 4/128 GB-os kezdőkiadás, de lehet, hogy nemzetközi vizekre mindjárt a 6/128-as látogat. 48 megapixeles hátlapi főkamera, 8 megapixeles ultraszéles, 2 megapixeles makró és 13 megapixeles önfotós egység. Természetesen nem hiányozhat az 5000 mAh-s gigatelep, amihez szerényebb, 33 wattos töltő passzolhat. Van azért csavar a dologban: India már megkapta a maga Redmi Note 12-jét, és a széria eddig nagyon jól áll arrafelé, szóval nem biztos, hogy megéri ott, ugyanazt vagy valami nagyon hasonlót újracsomagolva kiadni.

Azóta történt

Előzmények

  • Poco M5 - Pocobéli víg napjaim

    Tovább bonyolódik a Xiaomi termékpalettája, érkezett egy 5G nélküli Poco a százezer alatti merítésbe.

  • Poco F4 GT - alkalmi játékosoknak

    Teljesítményre és játékra fókuszál a Poco idei csúcskészüléke, viszont kompromisszumból továbbra is akad, hiába a magasabb árcédula.

  • Poco X4 Pro 5G - a jobb testvér

    Újra AMOLED kijelzős Poco, a hardver egy hónapja ismert, az induló ár pedig megáll 115 ezer forintban.

  • Poco X3 Pro - hardverfrissítés

    Nem ügyeskedtek túl sokat a Poco X3 NFC-vel, tettek bele egy frissebb lapkakészletet, illetve több és gyorsabb memóriát. És ennyi pont elég ahhoz, hogy a szerényebb kamerák ellenére még mindig kiemelkedő ajánlat legyen a kategóriában.

Hirdetés