Szinte teljes specifikáció jött a Poco X5-höz

Lehet, hogy csak az X5 érkezik Európába, az X5 Pro maradhat az indiai piacon.

Február 6-án kezdi a Xiaomi Poco márkája az X5 Pro készülék értékesítését Indiában. A bejelentést tegnap tette a Poco, viszont az alapmodell X5-ről egy szó sem esett a helyi hivatalos premieren. Ennek oka az lehet helyi források szerint, hogy a normál X5-öt az európai piacra szánja a cég, az pedig egyelőre kérdőjeles, hogy az X5 Pro változat is kapható lesz-e. A Poco Global a Twitteren február 6-ra ígér egy újabb bemutatót, melyen a Poco X5 5G és a Poco X5 Pro 5G is téma lesz.

A Poco X5 5G specifikációit ettől függetlenül megismerhetjük, hála a Twitteren keresztül a gyártó és korábban már bizonyított szivárogtatók által közzétett adatoknak, amik egybevágnak a Geekbenchen látottakkal. A Poco X5 5G egy 6,67 hüvelykes átlójú, 1080 x 2400 pixeles, 120 Hz-es frissítésű és 240 Hz-es érintési mintavételezést biztosító AMOLED kijelzőt kínál majd. A maximum fényességet 1200 nitre ígérik, a panel pedig 100%-át lefedi a DCI-P3 skálának.

A hátlapon egy 48 MP-es főkamera, egy 8 MP-es ultraszéles és egy 2 MP-es makró található majd, az előlapon pedig egy 13 MP-es kamerapötty. Az 5000 mAh-s telepet 33 wattal lehet tölteni, ehhez várhatóan megfelelő adaptert is ad a gyártó. Az Android 12-es rendszert pedig egy Qualcomm Snapdragon 695 hajtja majd meg, egy már ismert lapka. Így a kérdés, mint általában, már csak az árazás marad.

Állítólag hivatalos képek a fekete és a zöld Poco X5 5G-ről.Állítólag hivatalos képek a fekete és a zöld Poco X5 5G-ről. Állítólag hivatalos képek a fekete és a zöld Poco X5 5G-ről. (forrás: Twitter) [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Poco

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés