Bluetooth multipont támogatást kapnak a Sony prémium fülhallgatói

A már piacon lévő modellek is érintettek a frissítésben, így a LinkBuds, a LinkBuds S és a WF-1000XM4 is.

Idén ősszel általunk többször is emlegetett hiányt pótol a Sony a csúcskategóriás és prémium TWS fülhallgatóiban. A Verge azt írja, 2022 novemberében érkezik egy firmware frissítés a LinkBuds, a LinkBuds S, valamint a télen a WF-1000XM4 fülhallgatókhoz is, mely telepítése után a fülhallgatók képesek lesznek egyidejűleg két forráshoz is kapcsolódni Bluetoothon keresztül. A frissítés a Headphones Connect alkalmazáson keresztül érkezik és lesz telepíthető.

Hirdetés

A LinkBuds S kék színben.A LinkBuds S kék színben. A LinkBuds S kék színben. (forrás: Sony) [+]

A firmware érkezése mellett a LinkBuds termékvonalat is frissíti némileg a Sony. A LinkBuds S fülhallgatóból készül egy új, tengerkék színű változat, melynek a plasztik részei műanyagpalackok újrahasznosításából származnak. Hogy milyen arányban vannak az újrahasznosított műanyagok, azt nem közölte a cég.

A LinkBuds UC és a hozzá járó átjátszó.A LinkBuds UC és a hozzá járó átjátszó. A LinkBuds UC és a hozzá járó átjátszó. (forrás: Sony) [+]

Mellette változik a sima LinkBuds fülhallgató is, pontosabban kap egy extra tagot a széria: érkezik egy Microsoft Teams beszélgetésekhez tervezett változat UC utótaggal nevében. Egyelőre csak az amerikai ár ismert, ez 180-ról 250 dollárra emelkedik az UC estén. A LinkBuds UC külsőleg megegyezik az alapmodellel, viszont jár hozzá egy USB-A átjátszó a dobozban, melyet bármilyen számítógépbe bedugva a fülhallgató azonnal csatlakozik a géphez, illetve a fülhallgatóra a Headphones Connect alkalmazáson keresztül programozhatók parancsok dedikáltan a Microsoft Teams használatához és beszélgetésekhez. A LinkBuds UC kizárólag fekete színben lesz elérhető a karácsonyi szezon előtt, az egyelőre kérdéses, hogy Európában mikor kerül a polcokra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés