Hirdetés

Bixby-gomb is kerülhet a Galaxy C10-re

Dupla hátlapi kamerarendszer bemutatására készülhet a Samsung, ám egyelőre nem a Note 8 kapcsán: a korábbi hírek után még több helyről lehet hallani erről, most például tokok árulkodnak a Galaxy C10 (SM-C9100) és C10 Plus (SM-C9150) mobilokról. A Bixby-gomb megléte nem okoz nagy meglepetést, a gyártó korábban már bejelentette, hogy hamarosan több mobilra is kiterjeszti a mesterséges intelligenciára épülő, de egyelőre még gyerekcipőben járó asszisztenst.

A tokokról készült képek árulkodnak a gombelrendezésről A tokokról készült képek árulkodnak a gombelrendezésről
A tokokról készült képek árulkodnak a gombelrendezésről (Még 2 fotó a kattintásra nyíló galériában!) [+]

További információk egyelőre nem érhetők el, volt már szó előző generációs Kryo-magokra épülő Snapdragon 660-ról, ám ezzel kapcsolatban nincs friss jelentés, ahogy a kamerarendszer pontos típusát és működési elvét is homály fedi.

Azóta történt

Előzmények

  • Egyre érdekesebb a Galaxy C-széria

    A Samsung egyelőre csak távol-keleti régióban elérhető sorozata, ha lehet hinni az értesüléseknek, már másodjára előzheti be a csúcsmodelleket.

  • Bővül a Samsung Galaxy C szériája

    Tavasszal mutatkozott be a Samsung középkategória felső szegmensébe szánt C szériájának kisebb tagja, amit egy nagyobb kiadás, a C7 is követett, a jelelnegi információk szerint pedig úton vannak a Pro verziók is.

Hirdetés