Bővül a Samsung Galaxy C szériája

A jelenleg két tagot számláló, legfiatalabb Galaxy C széria egyelőre még csak a távol-keleti piacon elérhető, ott viszont hamarosan bővülni fog a kínálat, ugyanis a Samsung a C5 és C7 Pro verzióján dolgozik. Az igen vékony, teljes fém, unibody kialakítású, középkategóriás, de korrekt hardverrel szerelt, akár tetszetősnek is mondható eszközöknek valószínűleg az európai régióban is lenne helyük, erre viszont még várni kell.

Samsung Galaxy C5
Samsung Galaxy C5 [+]

Mindkét készülék 16 megapixeles, f1.9-es főkamerával és 4 GB rendszermemóriával dolgozik, amihez a C5 esetében a Snapdragon 617, míg a C7-hez Snapdragon 625-ös chipset jár. A kijelző felbontása megegyezik, de míg a kisebb modell esetében az 1920 x 1080 5,2 hüvelyken terül el, addig a nagyobb változat 5,7 hüvelykes megjelenítőt kapott, viszont mindkettő esetben igen jó a kijelző-ház arány.

Samsung Galaxy C7
Samsung Galaxy C7 [+]

A C5 6,7 milliméteres házába egy 2600 mAh-s telep fért, míg a C7 mindössze egy tized milliméterrel vastagabb kialakítása egy 3300 mAh-s akkumulátort foglal magába. A mindkét esetben második SIM foglalatban bővíthető 32 vagy 64 gigabájt tárhellyel bíró, fizikai Home gombba integrált ujjlenyomat-olvasóval is felszerelt készülékeket Kínában nagyjából 95 és 100 ezer forintnak megfelelő pénzét lehet megvásárolni. A Pro verzióról, és a széria alapmodelljeinek hazai elérhetőségéről még nincsenek további információk, de a behozatalra rakodó terhek valószínűleg nem ilyen árszintet fognak mutatni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés