A TENAA-s Meizu 16 képek rondák, mutatok szebbet!

Augusztus 8-án a Meizu nagyszabású bemutatót tart Kínában, amelyen a Meizu 16 és a 16 Plus lesz a főszereplő, de a Xiaomi Mi 8 SE is kihívót kaphat. A helyi megjelenéshez mindenképpen szükséges a Kínai Hírközlési Hatóság megfelelő minősítése, és a TENAA-hoz a minap el is látogatott két Meizu.

A Meizu 16 a TENAA színei előtt
A Meizu 16 a TENAA színe előtt (forrás: GizChina / TENAA) [+]

Az M882Q kódjelű a Meizu 16 lehet, a hatóság mérései szerint 150,5 x 73,2 x 7,3 milliméteres paraméterekkel, 6"-es képátlóval és 2950 mAh-s minimális telepmérettel. A hátlapon jól látható a dupla kamera, alatta viszont nem az ujjlenyomat-olvasó, hanem a Meizu 15 Lite esetében is felfedezhető LED-kör pillantható meg.

A Meizu 16 Plus a TENAA színe előtt
A Meizu 16 Plus a TENAA színe előtt (forrás: GizChina / TENAA) [+]

Ez megerősítheti a feltételezéseket, miszerint az ujjlenyomat-olvasó a képernyőbe kerül integrálásra. Persze akadt már példa, amikor egy gyártó az ujjlenyomatos szenzort teljesen kihagyta az arcalapú azonosítás kedvéért. A Meizu 16 Plus (M892Q) még nagyobb lehet: a TENAA 6,5"-es képátlót mért, illetve 160,4 x 78 x 7,3 milliméteres paramétereket, 3570 mAh-s teleppel.

Hivatalos renderkép Li Nan alelnöktől
Hivatalos renderkép Li Nan alelnöktől (forrás: Weibo) [+]

A Hatóság, nos, hatóságilag teszi közzé a legfontosabb specifikációkat és néhány termékképet, és nem a minél előnyösebb megjelenés a lényeg. Ez járhatott Li Nan, a Meizu alelnökének a fejében is, akinek annyira nem tetszettek a TENAA-s felvételek, hogy inkább kirakott néhány hivatalosat saját weibós oldalára.

Hivatalos renderkép Li Nan alelnöktől
Hivatalos renderkép Li Nan alelnöktől (forrás: Weibo) [+]

Ezeken mindjárt előnyösebbnek hatnak a kávák, persze, mint mindig, majd a végleges termék elő megjelenése fogja megmutatni, valójában mekkora az előlapi képernyőarány. Ebbe ugyanis a keretek mellett a képernyő keskeny, fekete szegélyei is beleszólhatnak.

Hivatalos renderkép Li Nan alelnöktől
Hivatalos renderkép Li Nan alelnöktől (forrás: Weibo) [+]

Mindenesetre a Meizu szenzorsziget nélkül is meglehetősen sok kijelzőt fog kínálni, amikor augusztus 9-én hivatalossá válik a két phablet, hátha sikerül a másnap bemutatkozó Galaxy Note9 elől elrabolni a show-t.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

  • Mit üzen nekünk a Meizu?

    A cég egy különleges melléklettel közölte, hogy mikor mutatja be legújabb termékét. Vajon mit szimbolizál a sampon?

Előzmények

  • Újabb kémfotó a Meizu 16-ról

    Konkrétan az augusztus 26-ára várt csúcskészüléke előlapi védőüvege bukhatott le, méghozzá a kávamentes Oppo Find X társaságában.

  • Ilyen lesz a Meizu 16?

    Új kép került elő a Weibóról, ahol általában személyesen a brand alapítója szolgáltatja az információt a várható csúcsmodellről.

  • Meizu 15 Lite - hagyomány és villantás

    Első hallásra az évfordulós széria legkevésbé érdekes tagja a Lite, de itthon pont egy olyan árkategóriába érkezett, ahol nagyot lehet tarolni. Nem mellesleg bivalyerős a konkurencia.

Hirdetés