Bemutatkozott az Oppo R5s

Majdnem egy éve mutatkozott be az Oppo R5, ami a 4,85 milliméteres karcsúságával hívta fel magára leginkább a figyelmet. Most megérkezett a készüléknek a ráncfelvarrott változata, ami szükséges is volt, hiszen az előd nem minden téren tudott meggyőző teljesítményt nyújtani. Az újdonság továbbra is az egyik legvékonyabb telefon a piacon (a külső nem változott), megmaradt az 5,2 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású (424 ppi) megjelenítő is, és nem történt változás chipset terén sem, hiszen továbbra is a Snapdragon 615 duruzsol a burkolat alatt.

Oppo R5s
[+]

Két fontos téren viszont előrelépett a telefon a "sima" R5-höz képest, hiszen rendszermemóriából immár nem 2, hanem 3 gigabájtot tud felmutatni a kütyü, illetve a belső tárhely mérete is 16-ról 32 gigabájtra nőtt, ami a microSD foglalat hiányának fényében szükséges lépésnek mondható. A hátlapon egy 13 megapixeles, Sony IMX214 szenzorral ellátott, f/2.0 rekeszértékű kamera kapott helyet. A hátlap alatt egy gyorstöltést támogató, 2000 mAh-s akkumulátor látja el energiával a készüléket. Az Android 4.4.4 operációs rendszerrel (Color OS 2.0) és 4G/LTE támogatással rendelkező eszköz 226 dollárba, vagyis előzetes költségek nélkül átszámolva 62 ezer forintba kerül.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Oppo R5s - vékonyság, végletes árakon

    Egy bevezető akció keretein belül, néhány napon át 200 euróért kínált az európai OppoStyle egy olyan felső-középkategóriás készüléket, ami valójában jóval többet ér. De azért nem 430 eurót.

Előzmények

  • Hivatalosan is bemutatkozott az Oppo Neo 5 (2015) és Neo 5s

    A kínai gyártó új, középkategóriás készülékének két verziója is lesz, és alapvetően a hardver különbözteti meg őket egymástól.

  • Európába érkezik a kecses Oppo R5

    Jövő szombattól Európában is kapható az Oppo mindössze 4,9 milliméter vékony „iPhone 6 killer” készüléke.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés