2018. december 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Bemutatkozott a Realme 2 Pro

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Realme (Twitter)

Gyémánt-textúra helyett ezúttal egyszerűbb megjelenést alkalmazott az Oppo almárkája, a specifikáció és az árazás pedig biztató.

Harmadik modelljét mutatta be ma az Oppo almárkája. A Realme 2 Pro az előzőeknél egyszerűbb dizájnt kapott, hátul a gyémánt-struktúra helyett egyszerű felület néz vissza a felhasználóra, a dupla kamera és a kör alakú ujjlenyomat-olvasó persze szokásos módon adott, elöl pedig a vízcsepp alakú notch (a Realme szerint Dewdrop, tehát harmatcsepp) teszi ki a formaterv figyelemfelkeltő részét.


[+]

Kijelzője 6,3 hüvelyken Full HD + felbontású és Gorilla Glass védettségű, a rendszerchip pedig a Qualcomm-féle Snapdragon 660, amihez 4/64, 6/64 vagy 8/128 GB-os memóriacsomagok érhetők el. Szoftveresen az Android 8.1 dolgozik rajta a gyártói ColorOS 5.2-vel, amihez olyan extra funkciók tartoznak, mint például a telefon komplett adatklónozása, vagy a Smart Play, ami a telefonon tárolt videókat engedi a háttérben, csak hanggal játszani.


[+]

A hátlapi kamera 16 + 2 megapixeles, a képalkotásért felelős szenzorhoz f/1,7-es apertúra tartozik. 3500 mAh kapacitású az akkumulátor, gyorstöltésre viszont nem alkalmas. A fekete, sötétkék és világoskék színekben elérhető mobil Indiában már 53 000 forintnyi összegtől elérhető, de a legdrágább verzió sem lett drágább 70 000 forintnál. Október 11-étől rendelhető elő, egyelőre kizárólag a Flipkarton, de állítólag nemzetközi piacra dobás is várható, a márka eddigi - még nem túl hosszú - életében először.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.