Bemutatkozott a Realme Narzo 30 5G

A 30 5G az első Narzo modell, amely saját néven kerül az európai polcokra, konkrétan a Realme 8 5G mellett.

Hirdetés

A Realme bemutatta a Narzo 30 5G-s verzióját, ráadásul Európában. Az alap Narzo 30 egyelőre nem bukkant fel, a két készülék között viszont mindössze a lapkakészletnyi és egy kis dizájnbeli különbség van. A Realme 8 5G-hez képest meg konkrétan egyetlen eltérés, és más a hátlap. Hogy világos legyen: a Narzo 30 a Realme 8, a  Narzo 30 5G pedig a Realme 8 5G.

[+]

Úgyhogy lesz még egy Realme 8 5G a piacon, csak chevron-mintával és Narzo felirattal a hátlapon, NFC nélkül. Így a specifikáció sem meglepetés, a készülék Dimensity 700 szettel dolgozik, rendszermemóriából viszont csak 4 GB áll rendelkezésre 128 GB belső tárhely mellett. Komplett teszt pedig erre olvasható a Realme 8 5G-ről, ami ma 219 eurós áron Narzo 30 5G néven is bemutatkozott.

Azóta történt

Előzmények

  • Realme 8 5G - túl közepes

    A Realme a meglévő, V13-as modelljét emelte be a 8-as szériába, hogy tudjanak ők is alacsonyabb árszinten 5G-t adni. De vajon mire elég ez 85-90 ezer forintért az erős konkurenciával szemben?

  • Bemutatkozott a Realme Narzo 30

    Nem kizárt, hogy a malajziában bemutatott modell Európában a Realme 8-as széria egyik tagja lesz.

  • Főkamerájáért vesszük majd meg a Realme 8 Prót

    Megérkezett az új Realme-széria, viszont elődjeihez képest kevés újdonságot mutat fel: a sima változat kijelzőre OLED-re váltott, de elvesztette a 90 Hz-es előnyét, a Pro pedig 108 megapixeles kamerát kapott.

Hirdetés