Bemutatkozott a Realme Narzo 30

Nem kizárt, hogy a malajziában bemutatott modell Európában a Realme 8-as széria egyik tagja lesz.

A Realme nem hozta el a régióba a Narzo szériát, legalábbis ezen a néven nem. Az itthon is elérhető Realme 7i viszont a Narzo 30 elődje, így nem kizárt, hogy a Realme 8 és 8 Pro mellett a Narzo 30 lesz 8-as széria szerényebb modellje. A készülék Malajziában egyébként roppant kedvező áron kerül forgalomba, viszont nem hiányoznak belőle olyan "extrák", mint az NFC és a 3,5 milliméteres jack csatlakozó.


[+]

A 6,5 hüvelykes, FHD+ felbontású IPS panel 90 Hz-es képfrissítéssel dolgozik, a bal sarokba pedig egy 16 megapixeles Sony IMX471-es szenzor lyukad. A MediaTek G95-ös lapkát 6 GB rendszermemória és 128 GB UFS 2.1-es szabványú bővíthető belső tárhely egészíti ki, a microSD kártyának külön férőhellyel. Az 5000 mAh-s akkut 30 wattos teljesítménnyel tölthetjük 65 perc alatt 0-ról 100%-ra a mellékelt Dart Charge adapterrel és opció a vezetékes töltésmegosztás is.

[+]

A hátlapi kamerák egy chevron-mintás díszsávon helyezkednek el 48 + 2 + 2 megapixel kombinációban, ahol az alacsony felbontású szenzorok szokás szerint a makrókért és a mélység definiálásáért felelnek. A specifikáció alapján giroszenzor és iránytű is rendelkezésre áll, a WiFi pedig maximum 802.11ac szabványon kapcsolódik. A Realme Narzo 30 kék és ezüst színben érhető el, egyelőre csak Malajziában, 799 ringgitért, ami körülbelül 55 ezer forintot jelent.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés