Újabb Meizu kapott hitelesítést

Hirdetés

A Meizu elvileg hat készülékkel készül idén, ebből egyet már felfedtek februárban, amely a tavalyi Meizu M5 aktualizált változatának tekinthető. A Meizu M5s leginkább belépő (ár)szintű készülék, de rendelkezik némi extra potenciállal. Ilyen a 18 wattos gyorstöltés képessége, vagy a teljes fém ház, esetleg az árszínvonalhoz képest igen korrekt hardveres alapok. A most feltűnt készülék mellesleg eléggé hasonlít az M5s-hez, noha elvileg nagyobb lesz.


[+]

A kínai Hírközlési Hatóság adatbázisából annyit lehet kibogarászni, hogy a készülék 5,5 hüvelykes, érdekes módon TFT panelt kap, ami annyiban furcsa, hogy még a belépő árszinten is IPS-t esetleg IGZO panelt szokott kínálni a gyártó. Meizu M621C-S modellszám alapján valószínűsíthetjük, hogy a Meizu S-ről van szó, viszont a Helio P25-ös lapka inkább az E2-re enged következtetni. Memóriakiosztásból mindjárt hármat is bevizsgáltattak: 2/16 GB, 3/32 GB, 4/64GB, viszont a belső tárhely 128 GB-ig bővíthető lesz.


[+]

A 153,6 x 75,6 x 8,15 milliméteres, 175 grammos készülékbe belefért egy 3920 mAh kapacitású akkumulátor, valamint látszólag a B20-as sáv, vagyis 800 MHz-es LTE frekvencia sem lesz ismeretlen neki, így megfelelő árazással itthon is alternatívát jelenthet. A kamerák kevésbé érdekesek, átlagos felbontású, szimpla rendszerre futotta, amely hátul LED villanóval kiegészített 13 megapixeles modult jelent, míg szelfizni 5 megapixeles szenzor segítségével tudunk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Előzmények

  • Bemutatkozott a Meizu M5s

    Menetrendszerűen rántották le a leplet a Meizu M5s-ről. Már voltak fogalmaink arról, mire számítsunk, bár a specifikáció még mindig nem teljes.

  • Bemutatkozott a Meizu m5

    Ahogy az várható volt, bemutatkozott a cég új belépőmodellje, ami Kínában 30 ezer forint alatti összegért vihető haza, mellé pedig elég gazdag felszereltséggel bír.

Hirdetés