Bemutatkozott a Honor Band 7

A gyártó új aktivitáskövetője már itthon is megvásárolható korallpink és meteorfekete színben.

A Honor aktivitáskövetőjének új generációja hosszú üzemidőt és minden alkalomra megfelelő megjelenést ígér az aktivitás- és egészségkövető funkciók mellett. Átlagos használattal két hétig, intenzív használattal 10 napig élvezhetjük a funkciókat, 5 percnyi töltéssel pedig két napnyi erőt lehelhetünk a telepbe a mágneses gyorstöltő segítségével


[+]

A Honor Band 7 Bluetooth 5.0-s szabványon kapcsolódik a telefonhoz, egyéb adatátviteli lehetőség vagy GPS nem áll rendelkezésre. A 96 sport mód és egészségmegőrző funkciók (folyamatos pulzus és véroxigénszint mérés, alváskövetés, stressz-szint monitorozás, ciklusnaptár) mellett zenevezérlést, időjárásjelentést, értesítésmegjelenítést, híváskezelést és kameravezérlést is kínál.

A szíj nélkül 18 grammos, szíjjal együtt 29 grammos aktivitáskövető 1,47 hüvelykes, 2D ívelésű, színes, 194 x 368 pixel felbontású AMOLED panellel dolgozik a 43 x 25,4 x 10,99 milliméteres műanyag házban, amely fém hatású textúrát (bevonatot) kapott és rendelkezik az úszáshoz szükséges 5ATM nyomástűréssel. A Band 7 szolgáltatói kínálatban is elérhető, az ajánlott bruttó fogyasztói ár 23 ezer forint.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Honor Watch ES mini? Nem, Honor Band 6

    Bemutatkozott a Honor Band széria legfrissebb modellje, ami leginkább egy kisebb Watch ES-re vagy Huawei Watch Fitre emlékeztet.

Hirdetés