Honor Watch ES mini? Nem, Honor Band 6

Bemutatkozott a Honor Band széria legfrissebb modellje, ami leginkább egy kisebb Watch ES-re vagy Huawei Watch Fitre emlékeztet.

Aktivitáskövetőhöz képest hatalmas kijelzőt kapott a Honor Band 6, ami két verzióban, NFC-vel és hangvezérlési lehetőséggel, illetve anélkül mutatkozott be Kínában. A Band 6 a Huawei Watch Fit és a Honor Watch ES formavilágát követi csak kisebb. A 43 x 25,4 x 11,45 milliméteres, 18 grammos tokozásba 1,47 hüvelykes, 194 x 368 pixel felbontású, teljes felületén érintésérzékeny AMOLED kijelző került. A készülék jobb oldalán mindössze egy fizikai gomb található a bekapcsoláshoz, a rendszer gesztusvezérléssel dolgozik.


[+]

A formaterv új, a funkcionalitás viszont nagyjából megegyezik a tavalyi modellel. Természetesen van pulzusszenzor, véroxigénszint-mérés, női cikluskövetés, alvásmonitorozás és automatikus aktivitáskövetés, ami 10 mozgásformát fed le, az 5 ATM nyomástűrés pedig az úszást is lehetővé teszi.

Szenzorosan giroszkópra és gyorsulásmérőre támaszkodhatunk, az adatkapcsolat pedig 5.0-s Bluetoothon keresztül valósul meg. A gyártó számításai szerint a 180 mAh-s akkumulátorral a mágneses töltőt 14 naponta kell elővenni. A Honor Band 6 Kínában mától rendelhető elő az NFC verzió esetében 13 ezer forintnak megfelelő jüanért, míg a mobilfizetést és hangasszisztenst nélkülöző modell 11 ezer forintnak megfelelő összegért választható.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

  • Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!

    A Huawei jól árazott karperece félúton van egy aktivitásmérő és egy sportóra között GPS-szel, tíznapos üzemidővel és tűéles AMOLED panellel

  • Honor Band 5 Sport - ez ilyen egyszerű

    A Honor Band 5 Sport nem sokban hasonlít a Honor Band 5-re, a Band 4 Running Editionre inkább. Az egyszerű funkciók ellenére a futók és a kosarasok valószínűleg értékelni fogják a dedikált sportmódokat.

Hirdetés