Ívelt kijelző és 14 nap üzemidő a Honor Band 9-ben

Széleinél lefelé hajló AMOLED panelt épített a Honor legújabb karkötőjébe.

Fitnesz életkort képes számolni, 14 napig elmegy egy töltéssel és szélein ívelt AMOLED kijelzője van a Honor legújabb karkötőjének, a Band 9-nek. Az egyszerű kis eszköz Kínában 249 jüanos áron kék, fekete és lila színekben már piacra is került, a nemzetközi változat pedig a második negyedévben érkezhet. A kínai modell ára 12 550 forintnak felel meg, ennél valószínűleg valamivel drágább lesz a modell Magyarországon.

Honor Band 9 karpánt kék színben
Honor Band 9 karpánt kék színben [+]

A készülékház 43 x 27,88 x 9,49 milliméteres, a gyárilag mellékelt szilikon szíjakkal 135 és 200 mm közötti csuklókra jó. A Band 9-es háza 16,3 grammot nyom szíjak nélkül, a szíjak pedig a termékoldal képei alapján egyedi csatlakozást használnak és nem tűnnek cserélhetőnek, erről semmit nem említ a termék leírása. A beépített kijelző 1,57 hüvelykes 256 x 402 pixeles felbontással (302 ppi) és 60 Hz-es frissítéssel. Az AMOLED panel a jobb és bal szélén ívelt, a készüléktest fém hatását keltő polimer műanyag, de megvan az 5 ATM vízállósága. Alul mágneses töltőcsatlakozót találni, ezen keresztül tölthető (5V 1A), és a meg nem határozott méretű aksival a gyártó szerint 14 napig elketyeg.

Nem csak a mérete, felbontása is nőtt a Band 9 kijelzőjének a Band 7-hez képest
Nem csak a mérete, felbontása is nőtt a Band 9 kijelzőjének a Band 7-hez képest [+]

GPS nincsen, hiányzik az NFC is, 2,4 GHz-es Bluetooth LE 5.3 kapcsolaton keresztül szinkronizál a karpánt minimum Android 9-es vagy iOS 11-es rendszerű okostelefonnal a Honor Egészség programon keresztül. A karkötőben van beépített pulzus- és SpO2-mérés, képes stressz monitorozására és megállapítja adataink alapján egészségügyi életkorunkat. A Honor azt ígéri, 96 féle sportmód követéséhez használható a Band 9-es.


[+]

Ezek mellett Android telefonon zenelejátszás vezérlésére, bejövő értesítések mutatására is alkalmas, MagicOS 7-es verziójú rendszert futtató Honor telefonok kamerájához használható távkioldóként, meg lehet róla csöngetni a telefonunk, ha nem találjuk, van rajta időjárás előrejelzés, ébresztőóra, alvás- és cikluskövetés, de appokat telepíteni nem lehet, csak számlapokat, szóval adottak a szokásos RTOS rendszerű karpántok és órák jellemzői, de semmi több.

A Honor Band 9 legfontosabb funkciói
A Honor Band 9 legfontosabb funkciói [+]

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés