2019. március 25., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tudástár rovat

Az összes WP8-as telefonra érkezik frissítés

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Microsoft hivatalosan is bejelentette, hogy amelyik készüléken Windows Phone 8 fut, arra jövőre jön a Windows 10-es frissítés is.

Bő másfél hónappal ezelőtt rántotta le a leplet a Microsoft a legújabb operációs rendszeréről, mely egy kissé érdekes módon a Windows 10 nevet viseli. Az új szoftvert már úgy alkották meg, hogy teljesen kompatibilis legyen mind a számítógépekkel, mind a tabletekkel, mind pedig az okostelefonokkal. Az egységesítés persze egyáltalán nem véletlen, a számozás pedig annak köszönhető, hogy a redmondi cég egy teljesen újragondolt Windows-t szeretett volna kifejleszteni, ami persze alapjaiban véve a régebbi változatokra épül.

A Microsoft most egy újabb örömteli hírrel szolgált, hivatalos Twitter oldalukon jelentették be ugyanis, hogy minden Windows Phone 8-at futtató készülékre megjelenik majd a Windows 10 frissítés, ami majd a hírek szerint jövő nyáron válik elérhetővé. A Microsoft egyébként nagy piros pontot érdemel ezért (tanultak a WP7-es hibákból), mivel így vannak olyan készülékek, melyek három éves koruk és gyengébb hardveres teljesítményük ellenére is élvezhetik majd az újdonságokat, persze minden bizonnyal csak korlátozott mértékben.

Hirdetés

Előzmények

 • Nokia Lumia 735 - maga felé hajlik a keze

  A Microsoft/Nokia is bekapcsolódott az önfotózó embercsoport kegyeiért folytatott harcba, és a jól összeválogatott funkciók mellett az árcédula is elfogadható.

 • Megérkezett a Windows Phone 8.1

  A Build konferencián mutatkozott be a Microsoft mobil operációs rendszerének következő iterációja, három új Lumia társaságában.

 • Nokia Lumia 525 - RAM-bó’ jobb, mint Rambo

  Frissült a legolcsóbb Lumia, az 525-ös azonban nem sokban tér el elődjétől, viszont továbbra is jó áron kelleti magát, ez is lesz olyan sikeres, mint az 520-as.

 • Nokia Lumia 1520 - ablak-zsiráf

  Az eddigi legnagyobb és legerősebb Windows alapú telefont dobta a patinás gyártó, minden benne van, amit jelenleg tudnak. Ezen még rajta van a Nokia felirat.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.