2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Az okosórák felét az Apple szállította le 2015-ben

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Apple Insider

Egy elemző cég saját számolása szerint legalábbis ez volt a helyzet tavaly, amikor mintegy 17 millió darab karra erősíthető okoskütyüt indítottak útnak a gyártók.

Hirdetés

Az Apple a Watchcsal biztosra ment, és jóval a hivatalos megjelenés előtt megmutatta készülő okosóráját a nagyérdeműnek, és nemcsak azért, hogy a hatalmas almás vásárlóbázis érdeklődését a végletekig felfokozza, hanem azért is, hogy a startra elég fejlesztő és alkalmazás készen álljon. A Jupiter Research névre hallgató kutatócég megjegyzi, hogy tavaly májusban már 10 ezer watchOS app elérhető volt az Android Wear 4 ezres alkalmazásparkjával szemben.

Apple Watch Sport
Nagy volt az érdeklődés tavaly az Apple Watch modellek iránt [+]

Ami a leszállított (azaz nem az eladott) készülékek számát illeti 2015-ben, a Jupiter becslései szerint az okosóra gyártók összesen 17,1 millió darab karra csatolható eszközt juttattak el az online vagy helyi boltokba, és ezeknek több mint a fele, 51,5%-a valamelyik Apple Watch variáns volt. Darabszámra lebontva 8,8 millió leszállított almás okosóráról beszél a Jupiter, ami, még ha nem is feltétlenül pontos adat, ismét bizonyítja, hogy amelyik terméket az Apple legyártja, az általában el is tudja adni.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.