2017. október 17., kedd

Gyorskeresés

Hivatalos: március 21-én sajtóeseményt tart az Apple

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A bemutatón szó eshet a 4 hüvelykes iPhone-ról, valamint az új iPadről is, és elméletileg a Watch sem marad említés nélkül.

Hirdetés

A tegnapi napon kiküldte a meghívókat az Apple, így immár biztos, hogy a cupertinóiak nagyszabású sajtóeseményt tartanak március 21-én. A bemutatón végre hivatalosan is leleplezésre kerülhet a sokat pletykált négy hüvelykes iPhone, ami vagy iPhone 5se, vagy pedig simán csak iPhone SE néven láthat napvilágot. A készülék az iPhone 5s örököse lesz, ami még 2013 szeptemberében került fel a boltok polcaira.


[+]

A hírek szerint az Apple A9 chipset kerül a belsejébe, kompatibilis lesz az Apple Pay-jel, hátlapjára 12 megapixeles kamera kerül, és 16 illetve 64 gigabájtos tárhelyverzióban lesz megvásárolható. Ára valahol 400-500 dollár körül alakulhat, ami magyar valutára átszámolva 110-140 ezer forintot jelent (plusz a szokásos adóterhek). Nemcsak ez lesz elméletileg az egyetlen friss és ropogós újdonság, hiszen az iPad Pro kisebb, 9,7 hüvelykes változata is bemutatkozhat, ami valószínűleg az iPad Air 2 utóda lesz, hardveresen pedig nem fog eltérni a nagytestvértől, vagyis egy igazi erőgépről beszélhetünk. A "Let us loop you in" szlogennel meghirdetett eseményen nem kizárt, hogy a Watch okosóráról is beszélnek majd, ám a második generációt még nem most tárja majd a nagyközönség elé az Apple.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.