Hirdetés

Az Energizer is készült az MWC-re

Viszont nyilván nekik is alternatívát kell találni a bemutatókra, tekintve, hogy idén nem lesz MWC.

Rengeteg cég már korábban lemondta az MWC-t, mások viszont az utolsó pillanatig készültek, mint például az Energizer. A gyártó három termékkategóriában is újdonságokkal készült, az Ultimate széria hosszú üzemidőre fókuszáló, 200 dollár alatti okostelefonokat vonultat fel, aminek a csúcsán az Ultimate U710S áll 7,12 hüvelykes cseppszenzoros, 19:9 képarányú panellel és 6000 mAh-s akkumulátorral.


[+]

A Hard Case sorozatban ultra ellenálló, hagyományos kialakítású modellek mutatkoznak, mint a KaiOS-szel dolgozó, IP68/69 védettségű H280S. A készülék 4G képes, 2,8 hüvelykes kijelzőt és fizikai gombokat kap valamint egy 2000 mAh kapacitású akkumulátort. Ha képesek beletenni egy korrekt kijelzőt, nagy baj már nem lehet.

A nyomógombos, abszolút buta telefonok sem maradnak ki. Az Energizer stratégiai partnere ebben a francia Avenir Telecom disztribúciós vállalat lett, akik 2G, 3G és 4G képes feature phone-okkal szeretnék megerősíteni a jelenlétüket Európában. A legegyszerűbb és legolcsóbb, dual SIM-es modellek mellett 4G képes, WiFi és GPS modullal felszerelt készülékek is a kínálat részét képezik, utóbbiak KaiOS alapokon. A bemutatót viszont újra kell gondolni, tekintve, hogy a GSMA tegnap kora este lefújta a rendezvényt.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés