Az Energizer is készült az MWC-re

Viszont nyilván nekik is alternatívát kell találni a bemutatókra, tekintve, hogy idén nem lesz MWC.

Hirdetés

Rengeteg cég már korábban lemondta az MWC-t, mások viszont az utolsó pillanatig készültek, mint például az Energizer. A gyártó három termékkategóriában is újdonságokkal készült, az Ultimate széria hosszú üzemidőre fókuszáló, 200 dollár alatti okostelefonokat vonultat fel, aminek a csúcsán az Ultimate U710S áll 7,12 hüvelykes cseppszenzoros, 19:9 képarányú panellel és 6000 mAh-s akkumulátorral.


[+]

A Hard Case sorozatban ultra ellenálló, hagyományos kialakítású modellek mutatkoznak, mint a KaiOS-szel dolgozó, IP68/69 védettségű H280S. A készülék 4G képes, 2,8 hüvelykes kijelzőt és fizikai gombokat kap valamint egy 2000 mAh kapacitású akkumulátort. Ha képesek beletenni egy korrekt kijelzőt, nagy baj már nem lehet.

A nyomógombos, abszolút buta telefonok sem maradnak ki. Az Energizer stratégiai partnere ebben a francia Avenir Telecom disztribúciós vállalat lett, akik 2G, 3G és 4G képes feature phone-okkal szeretnék megerősíteni a jelenlétüket Európában. A legegyszerűbb és legolcsóbb, dual SIM-es modellek mellett 4G képes, WiFi és GPS modullal felszerelt készülékek is a kínálat részét képezik, utóbbiak KaiOS alapokon. A bemutatót viszont újra kell gondolni, tekintve, hogy a GSMA tegnap kora este lefújta a rendezvényt.

Azóta történt

  • Energizer E241S - elmondom hát mindenkinek

    Nyomógombos telefon Kai OS rendszerrel? Láttunk már ilyet nagyobb márkától is, ott sem sikerült jól. Az Energizer viszont addig oké, amíg nem akarunk vele telefonálni is.

Előzmények

Hirdetés