Az Elephone is készül a maga Note 7-jével

Ezekben a pillanatokban mutatják be a két szélén ívelt Mi Note 2-t, de az Elephone is készül a maga Note7-jével.

Hirdetés

A Galaxy Note7 tényleg nagyon jó készülék volt. Ezt nem csak a szakma, hanem, úgy tűnik, a konkurencia is elismeri, hiszen sorra jönnek ki a méretes, két szélén ívelt phabletek. Az őszi sort a Xiaomi Mi Note 2 nyitja ezekben a pillanatokban, majd a Huawei Mate 9 Pro a soros, de már az Elephone maga két szélén ívelt phabletje is tervezőasztalon van, írja a GizmoChina. A Weibón publikált fotó alapján igencsak megnyerő küllemű lehet az ismeretlen nevű, 2017-es Elephone csúcskészülék, és a specifikációk is hasonlóan ígéretesek.


[+]

A szupermobilt a tavasz fele elérhető, 10 nanométeres node-on gyártott Helio X30-as SoC hajthatja meg 8 gigabájt RAM-mal (a Samsung már felkészült az ilyen igények kielégítésére), nyomásérzékelős AMOLED kijelzővel és akár 256 gigabájtos tárhellyel. Természetesen a megjelenítő egy edge panel lehet, mert mostanság tényleg ez a menő. A megjelenés, ha a fenti információhalmaz hiteles, még várathat magára, hiszen csak 2017 első harmadában lesz a MediaTek tízmagos rendszerchipje elérhető.

Előzmények

  • Mi Note 2-vel dicsérd a napot

    Új fotók és információk szivárogtak ki, ezúttal a hivatalos prezentációból.

  • Samsung Galaxy Note7 - nézz mélyen szemembe!

    Az S szériához közeledő Note7 kijelöli a csúcs Galaxyk csapásirányát: ívelt kijelző, retinaszkenner, 64 GB tárhely, Android 7 stílusú TouchWiz – ja, és víz alatt működő S Pen, hogy az egyéniségből is maradjon.

Hirdetés