A Huawei Mate 9 érkezéséig legalább a használati útmutatóba nézzünk bele

A Huawei csúcsphabletjéről  már nem kevés információ áll rendelkezésünkre, noha a hivatalos megerősítésre még várni kell, egészen pontosan november 3-ig. A benchmark eredmények alapján okkal számítunk rá, hogy a nemrég bemutatott, merőben új architektúrára épülő Kirin 960-at találjuk 4/64 vagy 6/256 GB memóriakiosztás mellett a valószínűleg hét színben készülő fémházban. A legújabb renderkép már a különböző kialakítású verziók feltételezett létét is megerősítik: a Huawei Mate 9 Pro két oldalt ívelt, megegyező hardverrel, de 2K kijelzővel és fizikai Home gombbal felszerelt phablet lehet.

Új renderképek: Mate 9 Pro és Mate 9 Új renderképek: Mate 9 Pro és Mate 9
Új renderképek: Mate 9 Pro és Mate 9 (forrás: Evan Blass Twitter) [+]

A kialakítástól eltekintve viszont megegyező képességekre számíthatunk, dupla kamerára viszont elég valószínű módon, amit a most kiszivárgott képek is megerősíteni látszanak. A Mate 9 felhasználói útmutatója alapján a készülék hibrid kétkártyás SIM foglalattal vagy két nanoSIM kártyát fogad be és működtet dual standby módban, vagy lehetővé teszi a memóriakártyával való bővíthetőséget a második slotban.

A Mate 9 állítólagos tájékoztatója
A Mate 9 állítólagos tájékoztatója [+]

Láthatjuk a hátlapi ujjlenyomat-olvasóra vonatkozó passzust, ahogy a Leica által dedikált kettős hátlapi kamerarendszert is. Úgy tűnik, hogy az 5,9 hüvelykes phablet nem csak, vélhetően négyszeres optikai zoommal felvértezett, f/2,2-es rekeszértékű, 20 megapixeles kamerát kap, de a kéttónusú LED villanó mellett lézeres fókusztámogatás és egy infravörös szenzor is feltűnik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés