2017. október 18., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Az Apple befejezte az iPhone 5s értékesítését

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

Korábban sokan másban reménykedtek, az almás vállalat viszont mégsem folytatja tovább a két és fél évvel ezelőtt bemutatkozó modell árusítását.

Hirdetés

Az Apple két nappal ezelőtt rántotta a leplet legújabb, 4 hüvelykes kijelzővel szerelt készülékéről, ami iPhone SE néven kerül forgalomba. Azt már tudni lehet, hogy a manapság már nagyon aprónak számító mobil neve honnan ered, illetve arra is fény derült, hogy a bivalyerős chipset mellé szerencsére két gigabájtnyi rendszermemóriát szereltek. Ugyan a 16 gigabájtos tárhellyel szerelt verzió sem olcsó, vészesen drágának sem mondható (a 64-es már azért jelentősen borsosabb árcédulát kapott), így sokan abban reménykedtek, hogy az iPhone 5s-t még kedvezőbb áron fogja árusítani az Apple.

Nem szerepel már a kínálatban az iPhone 5s
Nem szerepel már a kínálatban az iPhone 5s [+]

Ezt a lépést viszont nem tették meg a cupertinóiak, helyette befejezték a két és fél évvel ezelőtt piacra dobott modell forgalmazását. A döntés persze nem annyira meglepő, hiszen külsőleg a két eszköz ugyanúgy néz ki, az SE azonban jóval erősebb elődjénél, jobb lett a kamera, gyorsabb lett a processzor, és az eddigi beszámolók szerint az üzemidő is nőtt egy kicsit. Ettől persze még persze bőven van esély arra, hogy más viszonteladóknál még sokáig megvásárolható lesz a telefon, de hogy milyen áron, azt majd a következő hetek vagy hónapok döntik el.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.