Hirdetés

Átnevezett Civi 2-ből lehet a Xiaomi 12 Lite 5G NE

Ha nem lenne elég bonyolult Xiaomi telefont választani, akkor állítólag érkezik még egy NE modell a 12-es szériába.

Tavaly már eljátszotta a Xiaomi, hogy a Mi 11 Lite 5G után nem sokkal piacra dobta a Mi 11 Lite 5G NE-t, ami a rendszerchipből újat kapott, de azon kívül mindenben megegyezett elődjével. Állítólag 2022-ben is lesz ilyesmi húzása a cégnek, viszont most chipcsere helyett a Kínában már piacra került Civi 2-ből lehet átnevezéssel a Xiaomi 12 Lite 5G NE.

A Xiaomi 12 Lite egyértelműen hordozza a 12-es széria küllemének jellemzőit, ezzel szemben a Civi 2 inkább a divatos, egyedi megjelenésre megy rá.
A Xiaomi 12 Lite egyértelműen hordozza a 12-es széria küllemének jellemzőit, ezzel szemben a Civi 2 inkább a divatos, egyedi megjelenésre megy rá. [+]

Egy kínai forrás szúrta ki az IMEI-ket gyűjtő adatbázisban a telefont, itt látható a G betű is a szám végén, mely a nemzetközi piacra szánt modelleket különbözteti meg a Kínában értékesített telefonoktól. A Civi 2 átnevezése pedig nem lenne nehezen megmagyarázható döntés a Xiaomi részéről. A Civiben Snapdragon 7 Gen 1 dolgozik, ami jobban teljesít a 778G-nél, amit a 12 Lite kapott. A főkamera és a másodlagos ultraszéles kamera is jobb a Civiben, ahogy akkumulátor is nagyobb, minden más pedig szinte megegyezik a két készülék.

A kínai FCC adataiból az is kiderül, hogy a 12 Lite 5G NE három konfigurációban kerül majd piacra: 6/128 GB, 8/128 GB és 8/256 GB.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés