Fotókon a Xiaomi 12 Lite

A 12-es szériára hasonlító dizájn, szögletesebb formába öntve.

A Weibón keresztül felkerült a világhálóra több kép a Xiaomi 12 Lite mobilról, melyről hónapok óta lehet hallani (Geekbench, renderképek), de eddig semmilyen bizonyíték nem volt létezésére. A fotók változtatnak ezen, ugyanis leolvasható róluk a 2203129G modellszám, ami egyezik a korábban kiszivárgott teljesítménytesztekben látottakkal. (A képeken a menü kinézete senkit ne zavarjon meg, ez nem a gyári MIUI, hanem egy telepített téma!)

A Xiaomi 12 Lite kijelzője nem hajlik a széleken.A Xiaomi 12 Lite kijelzője nem hajlik a széleken. A Xiaomi 12 Lite kijelzője nem hajlik a széleken. A felhasználói felület nem a gyári, valami iOS-szerű témát telepítettek a MIUI-ra a fotók elkészülte előtt. (forrás: Weibo) [+]

A képek alapján a Xiaomi 12 Lite megtartja a négyzetes formavilágot, a fém keretet és ejti a hajlított szélű kijelzőt, ami a széria többi tagjánál adott. A megjelenítő FHD+ felbontású OLED panel lesz, 120 Hz-es képfrissítéssel, valamint 6,55 hüvelykes átlóval. A képek alapján az ujjlenyomat-leolvasó a kijelzőbe kerül. Adott lehet a sztereó hangszóró és az infravörös port, valamint a hátlapon három kamera. A pletykák szerint a fő, széles látószögű lencse 108 megapixeles szenzorral dolgozik majd, amit kiegészít egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 5 megapixeles makró.

Tagadhatatlan a hasonlóság Lite, a 12, a 12 Pro és a 12X között.Tagadhatatlan a hasonlóság Lite, a 12, a 12 Pro és a 12X között. Tagadhatatlan a hasonlóság Lite, a 12, a 12 Pro és a 12X között. (forrás: Weibo) [+]

A hardver agya a korábban kiszivárgott infók alapján a Qualcomm Snapdragon 778G+ lapkája lesz, energiával pedig egy 4500 milliamperórás akkumulátor látja majd el a telefont. A vezeték nélküli töltés nem lesz opció, de a 67 wattos vezetékes gyorstöltés igen.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés