2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Sajtófotókon vehető szemügyre a One M9+

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Upleaks

Ha hihetünk az @upleaksnek, akkor már sajtófotókon is láthatjuk a HTC április közepén bemutatásra kerülő, QHD kijelzővel szerelt csúcsmodelljét.

Hirdetés

Állítólagos sajtófotók kerültek fel az internetre az @upleaksnek köszönhetően, melyen már a HTC One M9+ névre keresztelt zászlóshajója látható. A készülék április 8-án Pekinben mutatkozhat be hivatalosan.

A korábban kiszivárgott fotókhoz hasonlóan jól látható az alul elhelyezkedő gomb, ami ujjlenyomat-olvasóként funkcionál majd, és a sztereó Boomsound hangszóró közé ékelődik. A képek tanúbizonysága szerint a telefon arany-ezüst változatban is forgalomba kerül, ami igencsak jól áll a mobilnak.

A hátlapon található, körkörös dizájnnal rendelkező kamera tekintetvonzó, efölött kaphat helyet a One M8i-ban már megismert, mélységélességet mérő optika. A One M9+ 5,2 hüvelykes, QHD felbontású kijelzővel érkezik, és két változatban: Snapdragon 810-zel és MediaTek MT6795 chipsettel kerül majd forgalomba, közös lesz viszont a 3 GB RAM és a microSD-vel bővíthető 32 GB-os belső tárhely.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.