Fényképen a Xiaomi gamer telefonja

Pénteken leplezi le a Xiaomi eddigi egyik legkülönlegesebb eszközét, a játékosokat megcélzó Black Shark okostelefont, bár az egyelőre kérdéses, hogy a hasonló terméknevet használó és szintén gamerek alá dolgozó Razer jogászai mit szólnak majd a dologhoz. A Xiaomi önálló brandje alatt érkező kütyüről mindenesetre azt hallani, hogy 8 GB RAM-mal és Snapdragon 845-tel érkezik, amely az Adreno 630-cal egyetemben kellő mennyiségű lóerőt tud majd biztosítani a Full HD+ felbontáson történő játékhoz. Alighanem többet, mint a Razer Phone, aminek konkurenst állít.

Az állítólagos Black Shark Xiaomi okostelefon
Az állítólagos Black Shark Xiaomi okostelefon (forrás: Weibo) [+]

A fenti kép a Weibón szivárgott ki, és ugyanaz a zöld (Razerre emlékeztető) logó pillantható meg az állítólagos Xiaomi Black Shark hátlapján, ami az előzetes posztereken. Úgy tűnik, a készülék elég vad és tartós formát kap, a jobb oldali rész ugyanakkor a hátlapra rátolható tartozéknak tűnik, talán gamepad funkciókkal. Ugyanitt két kamera is felfedezhető, ujjlenyomat-olvasó viszont egy sem, az állítólag ugyanis az OLED kijelzőbe lesz integrálva. Pénteken választ kapunk arra, hogy a fenti képből és információkból mi igaz, és mi nem. Addig pedig bátran lehet böngészni egy másik Xiaomi gamer termék paramétereit: a Mi Game Book a számítógépes játékosokat kívánja elhódítani. Például a Razertől.

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Xiaomi gamer mobilja

    A Black Shark mindent bevet a játékélmény és a teljesítmény fokozására, ugyanakkor minden kötelező kört teljesít az aktuális trendeknek megfelelően. Folyadékhűtés van, B20 viszont nincs.

Előzmények

Hirdetés