Android 10-et kap a Nokia 3.1 Plus

Felkészül a Nokia 5.1 Plus. Lehet, hogy a gyártó néha eltájolja magát a kezdőárral, de frissíteni azt kétségtelenül tudnak.

A 2018-ban bemutatott Nokia 3.1 Plustól nem feltétlenül ájultunk el. A kezdőár a vitathatatlan pozitívumok (minőségi anyaghasználat, jó üzemidő, NFC) ellenére is magas volt, kiváltképp a kevésbé optimalizált Android 8.1-es rendszer és a szerény erőforrások (2/16 GB) mellett. A frissítések viszont minden Nokia készülék esetében legalább három évig garantáltak, úgyhogy a Nokia 3.1 Plus jó eséllyel még az Android 11-et is megkapja, lévén a most aktuális 10-es még csak a második főverzió.

Az 1,24 GB-os csomag minden Android 10 funkciót biztosít a natív sötét rendszertémától a teljes gesztusvezérlésen át a helyadatokhoz való hozzáférés alkalmazásonkénti testreszabásáig és tartalmazza az áprilisi biztonsági csomagot. Az első frissítési hullám tegnap indult, ebben Magyarország még nincs benne, de április 16-ig a készülékek 50%-a megkapja az új rendszert, április 18-ra pedig minden 3.1 Plus frissül. A Nokia szemmel láthatóan tartja a minimálisan módosított ütemtervet, felkészül a Nokia 5.1 Plus

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés