Alsó-középkategóriás újdonságokkal készül a Samsung

A Wi-Fi Alliance certifikációi alapján két darab M-szériás és egy A-szériás belépőmodell kerülhet piacra a közeljövőben.

A Samsung egy ideje már nagyon széles kategóriatartományt lefed a Galaxy A-szériával, de ettől függetlenül megőrizték az M-szériát, és várhatóan mindkettő frissül valamilyen szinten a közeljövőben. A Wi-Fi Alliance által közzétett adatlapok most vélhetően három újdonságról szólnak, a Galaxy M11-ről, M31-ről és A11-ről.

[+]

A Wi-Fi certifikációk alapján mindhárom eszköz Android 10-zel fut, de csak az M31 (SM-M315F/DS) kap kétcsatornás Wi-Fit, az M11 (SM-M115F vagy DS) és az A11 (SM-A115F vagy DS) marad egycsatornás, 2,4 GHz-es hálózatokon. A Galaxy M31 korábban már felbukkant Exynos 9611/Snapdragon 665 rendszerchippel és 6 GB RAM-mal, továbbá állítanak hozzá 48 megaixeles főkamerából, 12 megapixeles széleslátóból és 5 megapixeles mélységérzékelőből álló hátlapi triót.


[+]

Az F-es verziószámok egyértelműen utalnak arra, hogy európai régióban is lehet majd kapni a mobilokat, bemutatójuk a közeljövőben várható, de szokásosan nem érdemes túl nagy eseményre számítani.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés