Csendben mutatkozott be a Samsung Galaxy A11

A készülék korábban már felbukkant a WiFi Allience adatbázisában, most pedig minden további kommentár nélkül megjelent a hivatalos honlapon.

Akár azt is hihetnénk, hogy a Galaxy A11 csak téves időzítés miatt vált elérhetővé a Samsung sajtóközleményei között, de a teljes specifikáció és a termékfotók még mindig elérhetők, a bejelentés csendes, de hivatalosnak tűnik. A Galaxy A11 az belépő szintű Galaxy A10 utódjaként értelmezhető. Az új modell picit nagyobb lett, ami nagyobb akkumulátort is jelent, kapott plusz két kamerát, de az általános képességei látszólag nem fejlődtek sokat.

[+]

A lapkakészletet nem specifikálták, mindössze annyit tudunk, hogy egy nyolcmagos, 1,8 GHz-es szett dolgozik 2 vagy 3 GB RAM és 32 GB bővíthető belső tárhely mellett. A 720 x 1560 pixel felbontású TFT panel 6,4 hüvelykre nőtt, a csepp alakú szenzorszigetet pedig kameralyuk váltja, amiben egy 8 megapixeles egység foglal helyet. A hátlapi 13 megapixeles főkamerához csaptak egy 5 megapixeles ultraszéles szenzort és egy 2 megapixeles mélységélességet pontosító egységet, illetve szemel láthatóan mellékeltek egy hagyományos ujjlenyomat-olvasót is.

[+]

Az készülékházzal együtt (161,4 x 76,3 x 8,0 mm) az akkumulátorkapacitás is nőtt, a 4000 mAh-s telepet ráadásul 15 wattos gyorstöltéssel lehet regenerálni. Elérhetőségről vagy árakról egyelőre nincs információnk, de tulajdonképpen semmi egyébről sem, ami hiányzik a sajtóközleményből. Legkésőbb valószínűleg a piacra kerülés környékén pontosítják az készülék adatait.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés