2018. december 17., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Alkalmazások rovat

Alkalmazásbemutató: Szókirakó 2

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Egy rejtvényjáték mai alkalmazásbemutatónk tárgya, amelyben, ahogyan a cím is elárulja, szavakat kell kirakni a különböző szinteken szétszórt elemekből.

Csak azért, mert az okostelefonokon lassan az előző generációs konzolok grafikáját felidéző játékok is elfutnak, még nem jelenti azt, hogy hagyományos rejtvényfejtésre és szójátékra ne lennének megfelelők ezek az eszközök, és szerencsére azok. Mai alkalmazásbemutatónkban a Badcoke.com fejlesztőcsapatának új alkalmazását, az általunk is tesztelt Szókirakónak a folytatását mutatjuk be - íme a Szókirakó 2.

A Szókirakót nagyjából egy éve próbálta ki dr. Kind kollégám, és több olyan észrevételét is figyelembe vette a kétfős magyar fejlesztőcsapat, amelyek aztán a folytatásba bekerültek. Megmaradt a játék alapvető felépítése, azaz adott egy adag 1-2 betűs elem, alattuk pedig egy rakás definíció és leírás, ami alapján a betűket vagy betűpárokat megérintve össze kell rakni a megoldást.

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Most már a feladványok többségében elfér egy oldalon a karaktertáblázat és a leírások, így nem kell mindig függőlegesen görgetni, illetve fontos újdonság, hogy pillanatnyi állásunkat elmenthetjük, és egy adott szint megoldását később befejezhetjük. Jelenleg egyébként 58 szint érhető el, úgyhogy bőven akad kihívás, és gyakran lehet jó nehéz feladványba belefutni, tehát el lehet tölteni nem kevés időt a szókirakással. A játék egyébként vizuálisan valamivel megnyerőbb lett, mint az első Szókirakó, ami nem utolsó szempont. Az alkalmazás viszont reklámokat jelenít meg a képernyő alján, és nem csak a menükben, ami elfogadható, hiszen a játék ingyenes, hanem a játékmenet közben is, ami azért már zavaró tud lenni. Akit a dolog nagyon zavar, egyébként megvásárolhatja egy tábla csokoládé áráért a reklámmentes verziót. A Szókirakó 2 2.3-as vagy újabb Android főverziót futtató készülékre telepíthető az alábbi linkre kattintva.

Hirdetés

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.