Alkalmazásbemutató: JewelMill

Ma egy teljes mértékben magyar fejlesztésű játékot mutatunk be, mely Deák István keze munkáját dicséri. A program ingyenes, a futtatásához egy Android alapú készülékre lesz szükség, mely a Google által karban tartott mobil operációs rendszer legalább 2.2-es verzióját futtatja. (Frissítés: időközben megjelent a Windows Phone 8 verzió is!)

Te is alkalmazásfejlesztő vagy?

Ha szeretnéd, hogy az általad fejlesztett mobilos alkalmazásról is írjunk a Mobilarena hasábjain, írj egy e-mailt a hello@mobilarena.hu címre! Előtte azonban megkérünk, hogy olvasd el a az alkalmazások megjelentetésével kapcsolatos felhívásunkat!

Felhasználó vagy?

Támogasd a magyar alkalmazásfejlesztőket azzal, hogy az ingyenes szoftvereket letöltöd, ezzel növelve az adott applikáció számlálóját! A fejlesztők nevében is köszönjük!

Bizonyára sok olvasónk emlékszik a malom nevű táblás játékra. Egy kétszemélyes táblás társasjátékról van szó, melyben három korong egy vonalba mozgatásával úgynevezett malmokat alakíthat ki az ember. Mai tesztalanyunk nagyban támaszkodik a közkedvelt társasjátékra, ám egy komoly csavart visz a koncepcióba. A pályákon különféle színű és alakú drágakövek találhatóak, melyeket a vonalak mentén mozgathatunk. A cél az egyforma ékkövek egymás mellé pozicionálása, az adott szintet akkor fejeztük be, ha az összes követ begyűjtöttük. Tovább nehezíti a játékos dolgát, hogy a már drágakövek nem tűnnek el a pályáról, továbbra is rontják a levegőt. Összesen harminc pálya várja a vállalkozó kedvűeket, néhányuk kimondottan nehézre sikeredett.

Hirdetés

A grafika rajzfilmszerű, azt a szintet hozza, amit az ember elvár egy hasonló stílusú logikai játéktól. Pozitívum továbbá, hogy a fejlesztő ügyesen lekezelte az eltérő méretű és felbontású kijelzőket, a Full HD panellel szerelt Galaxy S4 is helyesen jelenítette meg a pályákat.

A kezelés egyértelmű, a drágaköveket a megfelelő irányba lökve mozgathatjuk. Ide kötődik sajnos egy negatívum is, az egyes kavicsokhoz tartozó érintési zóna túl nagy, így simán előfordulhat, hogy nem azt az ékkövet tolja arrébb az ember, amelyiket szeretné. Erre azért hamar rá lehet érezni, ám a későbbi zsúfoltabb pályán könnyen meggyűlhet vele a játékos baja.

A logikai játékok kedvelői számára jó időtöltés lehet tehát a JewelMill, mely kedves grafikával és jó pár nehezebb kihívással várja az érdeklődőket. Letölteni ezen a linken, illetve a Play Áruház mobilos felületén keresztül lehet.

Értékelés: JewelMill (Android 2.2+)
Használhatóság Felületek és grafika Ár/érték arány Letöltés
8 / 10 pont 8 / 10 pont 10 / 10 pont ingyenes

dr. Kind

Azóta történt

  • Alkalmazásbemutató: SpeedX 3D

    Szélsebes játékmenet, stílusos grafika és remek hangulat jellemzi a SpeedX 3D-t, mely rendesen próbára teszi a reflexeket.

Előzmények

Hirdetés