H​i​rdeté​s​

2018. április 25., szerda

Gyorskeresés

Szpon​zoru​nk

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

A ZTE nem hanyagolja el a Blade sorozatot sem

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: WiFi Alliance

A alsó-középkategóriás Blade A sorozat első találkozásra szimpatikus volt, azóta frissült is, most pedig egy újabb lehetséges modell bukkant fel.

H​irde​t​é​s​

A ZTE nemrég mutatta be almárkájának csúcsmodelljét, a Nubia Z17-et, valamint egy meglepően árazott középkategóriás eszközt a saját neve alatt. A francia Archosszal való együttműködés eredményeképpen pedig két ZTE által tervezett készülék is bemutatkozott a napokban az Archos Diaomond sorozatában. A gyártó elég széles termékpalettával rendelkezik, ami folyamatosan bővül és viszonylag hektikus termékmegnevezéseket kap, a Blade viszont itthon még mindig jól cseng.


[+]

Most például egy ZTE Blade A6 nevű, Android 7.1.1-es rendszerrel futó készülék kapott hitelesítést a WiFi Alliance oldalán. A közelmúltban csak az alsó-középkategóriás Blade A1-hez és a tavaly bemutatott, közepes felszereltségű Blade A2-höz volt szerencsénk, utóbbihoz csak hallomásból. Viszont sajnos egyik készülék sem ért el hozzánk hivatalosan, noha a név, az érdekes számozás ellenére még mindig pozitív tapasztalatokkal van jelen a köztudatban. Azzal együtt is, hogy a Blade A1 hiányos lokalizációja miatt lemaradt a plecsniről.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​r​de​té​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.