Bemutatkozott a ZTE Small Fresh 5

Négy színben és két tárhelyopcióval érkezik, dupla kamerája van hátul, kínai árcímkéje pedig barátságos.

Hirdetés

A Small Fresh 5 célcsoportjáról nem csak a fiatalos színek árulkodnak, hanem az is, hogy a ZTE a kínai közösségi oldalán jelentette be a létezését. Az öthüvelykes kijelzővel szerelt mobil fő hívószavai közé tartozik a bokeh-fotók készítésére alkalmas dupla hátlapi kamera (13 + 2 megapixel), az ujjlenyomat-olvasó és az Android 7.1 Nougat rendszer, ugyanakkor a hardver elemei sem keltenek csalódást.

A hagyományosabb vonalat a fekete és fehér/arany változatok képviselik A hagyományosabb vonalat a fekete és fehér/arany változatok képviselik
A hagyományosabb vonalat a fekete és fehér/arany változatok képviselik [+]

A 720 x 1280 pixel felbontású megjelenítőt Snapdragon 425 lapka hajtja meg, számítási kapacitás terén az 1,4 GHz-es, négymagos Cortex-A53-ra számíthatunk, mindezt Adreno 308-as grafikus gyorsító és kiszereléstől függően 3 vagy 4 GB RAM teszi teljessé. Túl sok mindent nem árultak el a kommunikációs képességekről, de dual SIM, Cat.4-es LTE, GPS-vevő és ac-s Wi-Fi biztosan került bele. A 16 vagy 32 GB-os belső tároló bővíthető, legfeljebb 128 GB-tal.

Aki különlegesebbre vágyik, zöld vagy kék hátlapú kiadást választhat Aki különlegesebbre vágyik, zöld vagy kék hátlapú kiadást választhat
Aki különlegesebbre vágyik, zöld vagy kék hátlapú kiadást választhat [+]

Az Android 7.1 alapjaira épülő MiFavor UI-t remélhetőleg egész nap élvezhetjük töltés nélkül, a beépített akkumulátor 2500 mAh kapacitású. Kínában hamarosan indul a forgalmazás, a 3/16 GB-os változat ára 999 jüan (körülbelül 40 000 forint), a 4/32 GB-osé pedig 13999 jüan, ami 56 000 forintos összegre számítható át.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

Hirdetés