Hirdetés

Az Axon M lehet az első igazi összehajtható okostelefon

A kagylótelefonok kifutása után egy-egy régi kort felidéző ajánlat, esetleg BlackBerry különlegesség jelezte, hogy a mobilok alapvetően nem csak egyféle formával rendelkezhetnek, és a szétnyitható vagy összetolható megoldások sajátos előnyökkel járnak. Az összehajtható kijelzős ketyerék viszont egyelőre csak az ígéret szintjén léteznek, és bár a ZTE sem készül ezt a termékvonalat megnyitni, az Axon Multy vagy csak Axon M közel kerülhet a koncepcióhoz.


(forrás: Android Authority) [+]

A ketyere összecsukva egy-egy Full HD megjelenítővel rendelkezhet a két oldalán, okostelefon méretekkel és formával, kinyitva azonban a képátló 6,8"-esre, a felbontás pedig a két panel egymás mellé kerülésével 1920 x 2160 pixelesre nőhet. Sajátos megoldás, ami az Android Authorty szerint az első igazán praktikus szétnyitható okoseszközzé teheti, elindítva egy új formai és mechanikai divatot.


(forrás: Android Authority) [+]

A ZTE október 17-én, New Yorkban tartja következő nagy médiaeseményét, és ez tűnik a bemutató helyszínének. Várhatóan akkor derül majd ki, hogyan oldja meg a váltást az Axon M az egy kijelzős Full HD felbontásról a duplájára, mindenesetre, ha és amennyiben az Android Authority által közzétett képek ezt a terméket mutatják meg, a Multy aszimmetrikus lesz, egy vastagabb és egy jóval vékonyabb féllel, kihajtva némi elválasztósávval a két megjelenítő között.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés