2018. június 21., csütörtök

Gyorskeresés

A Xiaomi alapítói nem tudnak csendben maradni

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Lin Bin Weibo

Mondjuk, mi ezt egyáltalán nem bánjuk, főleg annak tükrében, hogy nagy valószínűséggel igazunk volt a Mi Note 3 kapcsán.

Hirdetés

Tavaly a Xiaomi kissé érthetetlen módon saját maga elől lopta el a showt a valóban formabontó Mi Mix bemutatásával, és úgy tűnik, hogy idén is ez lesz a forgatókönyv. Lin Bin, a Xiaomi társalapítója tegnap dobott be egy kvázi promóciós videót, vagyis részletet a szeptember 11-i bemutató kapcsán, ahol a Mi Mix 2.0 lesz a főszereplő. És ugye még valami. Tippre azt mondtuk, hogy a Mi Note 2 folytatása esélyes, és úgy tűnik, nem tévedtünk. Ma ugyanis feltűntek az első előzetesek, természetesen ismét Lin Bin Weibo oldalán, úgyhogy elég hivatalos.


[+]

A képeken egyértelműen megnevezésre kerül a Xiaomi Mi Note 3, tehát biztos, hogy ezúttal nem kell két évet várni a csúcsphablet aktuális variánsára, viszont nem a tavalyi Mi Note 2 a referenciapont, hanem a Xiaomi Mi 6. Mr. Lin afelől érdeklődik, hogy mit szólnánk egy nagyobb Mi 6-hoz, ami feltehetően a képen is jól látható dupla kamera miatt releváns, az idei csúcsmodell ugyanis mindössze 5,15 hüvelykes, hagyományos kialakítású kijelzőt kapott. Nem elképzelhetetlen tehát, hogy a Mi 6 képességeit nagyobb kivitelben a Mi Note 3 valósítja meg, arról viszont egyelőre nem fecsegtek, hogy a Mi Note 2 kétoldalt ívelt panelje megmarad-e, vagy ebben is a Mi 6 lesz a mértékadó minta. De, ha az igazgató urak ezt a tempót követik, napok kérdése lehet csupán.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.