Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iOS alkalmazások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
RozogA87
tag
A cikkben szereplő három képről az ugrott be hogy ez lehetne a Xiaomi reklámszövege: "Xiaomi phone is a common choice if you are GAY"
-
Wesder
titán
Bemutattàk a Mi Mix 2-t és a Note 3-at.
Még mindig az àllamat keresem -
Soleco
tag
Szóval a Mi max az a széria ami 0.3 collal nagyobb mint a Mi note széria, a Mi mix abban különbözik hogy annak felül sincs kávája, a Mi X-az meg olyan phablet ami csak 5.5 colos és ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik mint a Redmi note 4, csak drágább s jobb a kamerája
, választékban tényleg nincs hiány. Javítsatok ki ha valamiben tévedtem, vagy valamelyik phablettet kihagytam
.
.
Ezt egyben aleodnak is írom:
: Aztán a Redmi szériánál vannak még nagyobb gubancok, a redmi 3-nak lett redmi 3s-változata, de a 4-nek már nem, viszont annak lett egy x és egy sima redmi 4 variációja, amiket inkább pradának és santoninak hívnak, és lett egy redmi 4 pro is öhhhm, azaz redmi 4 prime ami redmi 4 MKnem tudom mi
, és külsőre ugyanúgy néznének ki, csak épp annyit variáltak hogy külön-külön tokot kelljen gyártani mindegyikre (ha jól tudom a Redmi 4 prime és Redmi 4 is különbözik annyiban hogy a vaku egyiknél bal, másiknál jobb oldalon van. ), de viszont még itt sem elég! Mindegyiknek 2 verzióját adják ki, ROM-tól függően (kínai vagy global). Szóval választék itt is van! Ezt nem mint hibát róvom fel, csak számomra tényleg nehéz követni őket, és mikor úgy döntenek hogy egy szériát tovább nem gyártanak, akkor az a támogatást is megszívja. Viszont mielőtt megint valakivel összevesznék, ez nem jelenti azt hogy fikázom a Xiaomit, vagy troll lennék... Csak nem örülök pl. hogy míg minden új Xiaomi Miui 9 vagy 8.5-nél tart, szegény Redmi 4 primesok 8.2-nél. Korneltől is bocsánatot szeretnék kérni ha megsértődött, nagyjából erről szólt a cenzúrázott beszélgetés. De tényleg király a Xiaomi, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!!
Ez legyen a legnagyobb hibája a gyártónak!!!!
-
willope
tag
Ennyi elfolytott vélemény után kíváncsi vagyok a cenzúrázott beszélgetésre. Gondolom tiszta off volt a szépfiúról, de szar kedvem van és jó lenne kárörvendeni egy kicsit.
Ja, a Note nem lett rossz. -
törölt tag
Volt bizony. Nem hasraütésre mondom, hogy sem kívül,sem belül nem tudott meggyőzni. Tehát sem a kialakítás,a forma, sem pedig a kezelőfelület nem üti meg az általam elvárt szintet.
kb. 10 perc után le kellett tennem, mert nem éreztük egymást.az S8/S8+ kapcsán egyetértünk, bár azt alaposabban kipróbáltam, a belső rendben is van, de fogásra féltem, hogy mikor törik össze kezemben.
szemben pl. azzal, hogy mikor rögtön utána kezembe vettem az iPhone 7 Plus -t, az mennyivel biztosabb, prémium érzetet adott.
(#55) somogyib "már csak egy Xiaomi hiányzik a listáról.
" pont tegnap nézegettem a Mi Mix árát, hogy megéri e Nekem
-
somogyib
őstag
válasz
#92673536 #53 üzenetére
Általában a többi márkánál is csak a flagship-ek a figyelemfelkeltőek, mivel abba tuszkolnak bele minden új dolgot - és ez értendő a kialakításra, dizájnra is.
A Xiaomit meg ki kell próbálni. Nálunk is van egy itthon, ráadásul a belépőmodell 4A. De semmi gond vele, alapdolgokban - net, YT, kisebb játékok, közösségi biszbaszok, stb. - teszi a dolgát.
Az, hogy meg gagyi, azt általában mindig máshoz kell mérni, ha egy Galaxy A5 után veszed kézbe a Redmi 4A-t, akkor tényleg gagyinak hat.
A minőségről meg annyit, hogy az éppen összefügg az ár/érték aránnyal, mert az árához képest mondhatjuk, hogy jó minőségű teló (persze ezt is a piacon lévő többi, ilyen árú készülékhez kell mérni).
szerk: az aláírásodból látom, hogy volt neked mindenféle, már csak egy Xiaomi hiányzik a listáról.
-
törölt tag
a Xiaomi részéről egyedül a Mi Mix volt figyelemfelkeltő,
azt elfogadtam volna bármikor.Már a kíváncsiság kedvéért,mert használhatóság szempontjából messze nem volt olyan tökéletes. de egyébként az egész márka olyan bóvli hatást kelt,hogy az nem igaz...
értem Én, hogy ár/érték arányban rendben vannak, nagyon is, de minőségre már nem,
se belül, se pedig kívül.Nem szeretnék megbántani senkit a hozzászólásommal, ez az Én véleményem. Akinek tetszik és szereti, annak egészségére!
-
CoolMan
MODERÁTOR
Elég volt, ne folytassátok!
-
Kornel
veterán
Snapdragon 660, 6 GB RAM, ha lesz OIS és B20, akkor megvan a redmi note 3 pro utódja
-
nullpoint
őstag
Most már tényleg kiváncsi vagyok ki a meleg a prohardver szerkesztői/ adminjai közül. Érdekes hogy ha valami homárral kapcsolatos hozzászólást írunk az törlődik. Ami egyrészt azért gáz mert ugye szabad véleménynyilvánítás van (elvben) az országban, másrészt meg az a meleg aki törli az üziket az csak mégjobban megutáltatja a magafajtát
-
Steve1207
veterán
Ezt egy orosz oldalon találtam: [link]
Eszerint Snapi 660, dual kamera (OIS eléggé kétséges), jack csatlakozó nincs és ez egy 6/128-as modell.
Részemről nem lenne vészes a Redmi note 3-at lecserélni egy ilyenre, tetszik az Mi6 küllem nagyon. Viszont az a fránya OIS, ha ebből is kimarad, mint az 5X-ből, akkor el is vetettem a gondolatot.B20 kérdés: dobozról nem tudom leolvasni az elmosott kínait, de ha lesz max másik modell jó esetben. Nekem nagyon tetszik a vonal, amit az 5X-szel és A1-gyel csináltak. B20 mentes MIUI kínába, B20-as Google rom meg globálba. Nem bánnám, ha rendszert csinálnának ebből (legkésőbb az Mi7-től
)
-
Soleco
tag
Megint kiokádanak magukból annyi telefont, aminek az elnevezését sem lehet követni, aztán mikor kellene hibát javítani, vagy frissíteni akkor jön a "várjon türelemmel"
. Mindenesetre a Redmikből ami nem best seller azt kerülni kell!
-
somogyib
őstag
Erre én is kíváncsi vagyok de az nem kecsegtet jóval, hogy az említett elődmodellek (Mi6, Mix, Note2) közül csak a Note 2 tudta a B20-at de annak is csak a global modellje.
Bár ezt felülírhatja az, hogy most nyitnak a nyugati piac felé.off: látom, itt aztán volt takarítás.
-
B20-ról nem érdeklődött a koma?
-
petipetya
nagyúr
Kíváncsi vagyok, mit villantanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mondjuk, mi ezt egyáltalán nem bánjuk, főleg annak tükrében, hogy nagy valószínűséggel igazunk volt a Mi Note 3 kapcsán.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bluetooth hangszórók
- 3D nyomtatás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Diablo 3
- Hobby elektronika
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- iPad topik
- További aktív témák...
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest