Homály fedi a képen látható Xperiát

Hirdetés

Közeledik 2017, és a Sonynak mindjárt az év legelején jelenése van a Las Vegas-i CES-en, ahol a Mobilarena is jelen lesz, hogy a helyszínről számoljon be az újdonságokról. A japánok január 4-én tartják sajtótájékoztatójukat, ahol a tippek szerint az Xperia XA utóda lehet a mobilos főszereplő. Most felbukkant egy újabb potenciális jelölt.


[+]

A SlashLeaks szerint a homályos kémfotó témában egyébként tízpontos képen nem is a januárra várt XA (2017), hanem az őszi XZ jövő évi variánsa lehet. Az XZ a Sony mobilpalettájának a jelenlegi csúcsa, és a szokásos módon, a bemutatása után fél évvel érkezhet a folytatása, úgyhogy ha tényleg azt sikerült a ma már egyre nehezebb módon, fókuszon kívül lefotózni, akkor legalább az MWC-ig várni kell a leleplezésére, hiszen az elődről idén szeptemberben hullott le a paplan.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • A Sony már a CES-re készül

    A Sony ma tette közzé a CES-re tervezett eseményének részleteit, valamint úgy tűnik, az új Xperia XA is kiszivárgott.

  • Komoly ígéretek a Sonytól

    A Sony vállalta, hogy ő lesz az első gyártó, akinek az eszközein 7.1.1-es Android fog futni. Leszámítva persze a Google-t.

  • Sony Xperia XZ - SO(vá)NY vigasz

    A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.

Hirdetés