Újabb Sony Xperia XA renderképek

December közepén az @OnLeaks és a @Slashleaks által kiszivárogtatott renderképen láthattuk a Sony egy eddig ismeretlen készülékét, ami jó eséllyel az 5 hüvelykes kijelzővel szerelt Sony Xperia XA utódja lehet. A hasonló formavilág mellett már akkor jelentős különbségek látszottak, amelyek az új képeken is feltűnnek. A sokak által üdvözölt keskenyebb kávákon kívül például az alsó élen is megtalálható nyílás sztereó hangszórópárra utal.

Tovább képek a galériában!
Tovább képek a galériában! [+]

A mostani képek igen gyenge felbontásúak, elképzelhető, hogy egy nyilvánosságra nem hozott bemutatóvideóból vágták ki őket. A fehér, kék, piros és lila készülékek nagyon hasonlítanak az Xperia XA-ra, noha a fény- és közelségérzékelő szenzorok helyet cseréltek az előlapi kamerával, valamint az alsó élen C-típusú USB csatlakozó tűnik fel, és ugye a sztereó hangszóró is újdonság. A CES-en ebben a termékkategóriában nem mutattak be semmit, de nem kizárt, hogy a februári MWC-n már belefuthatunk új Sony készülékekbe is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • A Sony már a CES-re készül

    A Sony ma tette közzé a CES-re tervezett eseményének részleteit, valamint úgy tűnik, az új Xperia XA is kiszivárgott.

  • A Sony már az MWC-re készül

    Az eddigi tapasztalatok alapján azok a készülékek, amelyek ilyentájt, ilyen kódnéven bukkannak fel, azok a soron következő MWC-n kerülnek bemutatásra.

  • Sony Xperia XZ - SO(vá)NY vigasz

    A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.

  • Sony Xperia X Performance - új köntös, régi problémák

    A japán gyártó új modellcsaládjának legkomolyabb darabja is ellátogatott hozzánk, azonban nem csak a pozitívumokat hozza a testvéreitől, hanem néhány elég zavaró hiba is benne maradt.

Hirdetés