Kisebb méretet és adaptív ANC-t kínál a Sennheiser Momentum True Wireless 3

A hordozó tok pedig már támogatja a vezeték nélküli QI töltést.

Hivatalossá vált a Sennheiser által korábban már demózott Momentum True Wireless 3 létezése. A fülhallgatók május 10-től kaphatók 249 eurós (kb. 93 ezer forintos) áron fekete, fehér és grafit színekben. A dizájn változott a 2018-as és a 2020-as elődhöz képest is, a harmadik generáció sokkal letisztultabb, egyszerűbb formát kapott, így jobban hasonlít a Sennheiser által kínált olcsóbb CX és az edzésre szánt Sport True Wireless fülhallgatókhoz.

Hirdetés

Feketéből lesz egy matt és egy fényes változat is.Feketéből lesz egy matt és egy fényes változat is.Feketéből lesz egy matt és egy fényes változat is. Feketéből lesz egy matt és egy fényes változat is. [+]

Marad a szövettel bevont hordozó tok, az USB-C csatlakozó viszont átkerült az elejére. Kapott egy QI vezeték nélküli töltés fogadására alkalmas tekercset is a bölcső, ez az előző generációkból hiányzott. A hangminőség terén nincs ilyesforma generációs ugrás, továbbra is 7 milliméteres hangkeltők dolgoznak a fülesekben. Viszont ezentúl a Sennheiser alkalmazásán keresztül részletesebb hangszínszabályzói beállításokat kínálnak, mondja a gyártó. A harmadik generációs Momentum AAC-n, SBC-n és aptX Adaptive-on keresztül fogadja a hangot, ahogy az a kiszivárgott infók alapján várható volt. Az aktív zajszűrés is változott, elérhető egy adaptív mód, ami a külvilág hangjaihoz igazítja az ANC erősségét.

A Momentum True Wireless 3 specifikációi.
A Momentum True Wireless 3 specifikációi. [+]

Mindkét fülhallgatóban három-három mikrofon van, a gyártó szerint jobb beszélgetési hangminőséget érhetnek így el. Az üzemidő 7 óra, a tokban plusz 21 órányi működésre való energia van. A tok és a fülhallgató is IPX4 álló, vagyis kisebb esőt, izzadságot ki kell bírnia. Hiányzik viszont a multipont támogatása, hiába az 5.2-es Bluetooth.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés