A Qualcomm elszólta magát, tényleg jön a ráncfelvarrt OnePlus 3

A OnePlus 3 remekül sikerült, és még jobb lett az árazása, az olyan frissítések pedig, amelyek megoldották például a mikrofongondokat videorögzítésnél, kigyomláltak jó néhány általunk is kritizált problémát. Persze, idő közben már nem a Snapdragon 820-as, hanem a 821-es mobilok a menők, és úgy tűnik, a OnePlus 3 rövidesen erre vált. Elhangzott már az, hogy (legalábbis egyelőre) IPS panelre cserélődhet az Optic AMOLED kijelzőtechnológia, amelyből állítólag nem gördül le elég a megnövekedett igények kielégítésére, más szóval a OnePlus alábecsülhette a mobilja iránt mutatott keresletet a komponensek rendelésekor.

A Loop VR is egy készülék behelyezésével működik
Hamarosan ráncfelvarrást kap az idei év egyik legjobb ár/érték arámyú készüléke [+]

És ha már kijelzőben váltani kell, akkor miért ne kapjon a OnePlus 3T-ként emlegetett modell picit erősebb hardvert, a Snapdragon 821-es variáns érkezését pedig maga a Qualcomm erősítette meg Twitteren. A többi specifikáció maradhat a régi, így a 8/16 megapixeles kamerák, a 3000 milliamperórás akkumulátor, a 6/64 gigabájtos kiszerelés és a Dash Charge gyorstöltés, Az alapár viszont 400 dollárról 480-ra szökhet fel. A bemutatóra a tippek szerint november 16-án, azaz jövő hét hétfőn kerül sor.

Azóta történt

Előzmények

  • Újabb bizonyíték a OnePlus 3 frissítésére

    A OnePlus 3s a jól ismert és jól árazott csúcsmodell ráncfelvart változata lehet.

  • OnePlus Icons - ígéret szép szó

    Nagyon kíváncsiak voltunk arra, hogy tényleg a mobiljairól ismert kínai gyártó lesz-e az, aki az állításoknak megfelelően töredékáron kínálja a csúcskategóriától megismert hangminőséget.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés