Rejtélyes OnePlus készülék bukkant fel

Egy ideje nem kétséges, hogy az eleve meggyőző, majd az apróbb, de kellemetlen hibáktól is megszabadított OnePlus 3 hardveresen és képességeiben is feljavított változata hamarosan bemutatkozik, ezt a Qualcomm is kifecsegte, valamint a napokban hivatalos előzetest is láthattunk a gyártótól. Az elvileg OnePlus 3T néven várható készülék már Qualcomm 821-es lapkával erősít, viszont készlethiány miatt várhatóan IPS panel kerül az AMOLED helyére.


[+]

A november 15-re előirányzott bemutató már biztosra vehető, ma viszont egy újabb, eddig nem ismert készülék bukkant fel a Geekbench adatbázisában. A OnePlus Pixel néven jegyzett eszköz specifikációja nem egyezik a OnePlus 3T már ismert paramétereivel, tehát egy új OnePlus van a láthatáron. A forrásból mindössze annyi derül ki, hogy a OnePlus Pixelt négy, maximum 1,59 GHz-re skálázott magot tartalmazó Qualcomm lapka hajtja 6 GB rendszermemóriával kiegészítve, ami viszont fontosabb, eleve a legfrissebb Android 7.1-es verzióját futtatja. Várjuk a részleteket.

Azóta történt

  • Snapdragon 821-gyel támad a OnePlus 3T

    Akár 128 gigabájtos kivitelt is vásárolhatunk az új OnePlus 3-variánsból, ami frissített rendszerchipet, 3400 mAh kapacitású akkumulátort és új színárnyalatot is kapott.

Előzmények

Hirdetés