2018. május 24., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

A Nubia MWC-s standját is érdemes lesz megtekinteni

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Nubia

Újdonságokat ígér a barcelonai Mobile World Congressre a ZTE kötelékébe tartozó Nubia.

Hirdetés

A Z11 mini személyében némi betekintést nyerhettünk az önálló brandként, de a ZTE égisze alatt működő Nubia telefonok világába, és úgy tudjuk: nemsokára a hazai polcokon is felbukkannak a márka termékei (bár az előbbi pont nem). Ezért is érdemes megemlíteni, hogy a Nubia képviselni fogja magát az év első felének legfontosabb technológiai és IT kiállításán, a Mobile World Congressen, és az alábbi poszter újdonságokat ígér.


[+]

Egyelőre kevés kézzelfogható információnk van arra vonatkozóan, hogy pontosan mi tud a csaptunk február 27-e és március 2-a között a Fira Gran Via 7-es csarnokában befotózni, a GSM Arena szerint mindenesetre nem lehetetlen, hogy a Nubia Prague S2 lesz az egyik újdonság. A Nubia Z11 folytatásának MWC-s érkezésére jóval kisebb esély van, hiszen a tavalyi csúcsmodell csak júniusban futott be, mi pedig az őszi IFA-n kaptuk először lencsevégre.

Azóta történt

  • Nubia M2 lite - előnyös alak, rossz diétával

    Több szempontból is szimpatikus a Nubia felső-középkategóriás ajánlata – szép, méretes a tárolója és nagy felbontású a szelfikamerája. Egy ponton azonban túl szorosra húzták a nadrágszíjat.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.