A Note10 előtt fut be a Tab S6 és a Watch Active 2

Minderről maga a Samsung árulkodott, épp csak a termékneveket nem tette hozzá.

Hirdetés

Sűrű napok előtt áll a Samsung: kétségtelenül a következő időszak kulcskészüléke lehet a Galaxy Note10, illetve annak számos variánsa, ezek augusztus 7-én, New Yorkban mutatják meg magukat a nagyérdeműnek.

Sokat pletykáltak ugyanakkor két másik termékvonal folytatásártól is, és a fenti Samsung videoszösszenet nem hagy kétséget afelől, mire lehet a Note-ok befutásáig számítani. Az új Galaxy Tab szinte biztos S6 utótaggal és S Pennel érkezik, az alábbi, kémforrásból érkező renderkép is erre enged következtetni.


(forrás: PhoneArena)

A billentyűzetes kiegészítőtok mellett a hátlapi dupla kamera lehet a 10,5"-es AMOLED panellel szerelt ketyere érdekessége, amelyet a Snapdragon 855 hajthat meg, 6/128 és 8/256 GB-os RAM/tárhely kombinációkkal.


(forrás: PhoneArena)

Az új óra pedig a Watch Active 2 lehet, amely két méretben és teleppel futhat be, WiFi, illetve LTE variánsokkal. Ha bő egy héten belül valóban ennyi Samsung termék megérkezik, bőven lesz min csámcsognia olvasóinknak, nekünk pedig mivel foglalkozni tesztasztalunkon. A video szerint az óra holnap, azaz július 31-én, a tablet pedig jövő hét hétfőn, azaz augusztus 5-én érkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés