Ilyen lesz a Galaxy Tab S6

Jack sehol, hátul viszont két kamera bukkanhat fel. Az előnyös képernyőarányhoz S Pen támogatás tartozhat.

A papírvékony Galaxy Tab S5e elnevezése is előrevetítette: a Snapdragon 670-nel szerelt Samsung táblagép után alighanem érkezik az abszolút csúcskiszerelés, és mostanában úgy hallani, hogy az e utótag elhagyása mellett nevet változtat, és mindjárt Galaxy Tab S6 titulussal mutatkozik be.


(forrás: Android Headlines) [+]

Ugyanezt a tippet kapta az Android Headlines is, amely hozzájutott egy adag hivatalosnak tűnő renderképhez, amelyek önmagukban elég árulkodóak.


(forrás: Android Headlines) [+]

Mindjárt kiszúrható ugyanis két kameralencse a fém hátlap bal felső sarkában, alatta az S Pen stylus pedig azt jelenti, hogy alighanem digitalizálót kap a képernyő a túloldalon, amely egész kevés kávát hagyott meg.


(forrás: Android Headlines) [+]

Érdemes a fenti képet is megszemlélni: ezen az S Pen helye látható, amely, úgy tűnik, mágnesesen csatlakozhat a Tab S6 hátuljához.


(forrás: Android Headlines) [+]

A biometrikus azonosító egyelőre nem látszik, az a Tab S5e esetében egyébként a bekapcsolóba volt építve, a szokásosnál picit mélyebbre süllyesztve. Az viszont a vékony profil miatt borítékolható, hogy a jack kimenet ezúttal is lemarad. Cserébe Type-C port és négy AKG által hangolt hangszóró járhat.


(forrás: Android Headlines) [+]

Az LTE és WiFi-only kiszerelésekben várt Tab S6 várhatóan csúcskategóriás lapkakészletet kap és a billentyűzetes tok éppúgy esélyes, mint a DeX megjelenítés, készen állva a munkára. A Samsung következő, nagyszabású Unpacked eseményére pár hét múlva, augusztus 7-én kerül sor, úgyhogy ott eséllyel megtekinthető lehet a Tab S6. Ám ennek ellenére akár az előtte lévő napokban is bemutatkozhat, ahogyan azt tavaly a Tab S4 tette.

Azóta történt

Előzmények

  • Nem lesz Galaxy Tab S5

    Legalábbis nem ezen a néven. A csúcsmodell ugrik a számozással és Galaxy Tab S6 néven mutatkozik be.

  • Samsung Galaxy Tab S5e - ennyiért kissé vékony

    Gyönyörű, kecses ház minimális kávákkal, a szellős One UI felületre licitáló DeX elrendezés és korrekt középkategóriás hardver – épp csak 10,5”-es táblagép árazása csúszott meg, hegynek felfele.

  • Samsung Galaxy Tab S4 - mestersége: asztalos

    A DeX asztali elrendezés a 10,5"-es AMOLED kijelzőn megmutatja, hogy kellene egy androidos táblagépnek a felületet hatékonyan kihasználnia. A Tab S4 mégis inkább multimédiás oldalon komplett.

Hirdetés