Hirdetés

A Nokia 6.2 is megkapta az Android 10-et

Büszke lehet a HMD Global saját magára: szép számú telefonja futtat 10-es Android főverziót.

A Nokia 6.2 a Snapdragon 636 SoC mellé 16 + 8 + 5 megapixeles hátlapi kamerahármast társított, a letisztult Android One felülethez pedig 9-es zöld robotos főverziót. A szeptemberben befutott, 6,3"-en vállalható méretű phablet a héten több tucat országban jelez: letölthető, majd telepíthető a legaktuálisabb Android.

Mint mindig, a közzététel fokozatos, és érdemes adatainkról, beállításainkról biztonsági mentést készíteni, hátha valami gikszer adódik telepítés során, ami persze nem jellemző. Azt pedig hozzá se kell tennem, mert a Nokia 6.2 úgyis megmondja: tessék az akkumulátort a művelet előtt csurig tölteni, és akkor nem érik a tulajt és telefonját kellemetlen meglepetések.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nokia

Azóta történt

  • Új nap, új Nokia vált Android 10-re

    Kezdjük egy elismeréssel: gratuláció a HMD Globalnak a záporozó Android 10 frissítésekért, a Nokia 1 Plus Go variációban vált szoftvergenerációt.

Előzmények

  • Elérhető az Android 10 a Nokia 7.2-re

    Egyre több HMD-s mobil futtatja a legfrissebb Android főverziót, most az egyik legnépszerűbb széria friss tagja kapta meg a frissítést.

  • Nokia 8.1 - Annyira plusz, hogy már nyolc

    A Nokai 8.1 ugyanaz a készülék, mint a Nokia X7, amit meg ugye a Nokia 7 Plus folytatásának szántak, így a Nokia 8.1-nek inkább van köze a felső középkategóriás modellekhez, mint a csúcsszériához.

  • Nokia 5.1 - 5.1-es körzet

    Ismét nem üti meg az ingerküszöböt, viszont továbbra is minőségi és esztétikus készülék. De a Nokia márkajelzésen kívül nagyjából ennyit tud üzembiztosan.

  • Nokia 6.1 - kis verziófrissítés

    Sok tekintetben előrelépett az új Nokia 6 a tavalyihoz képest, ám már be is jelentették szenzorszigetes, még ütősebb folytatását, így rövid életű lehet a telített phabletpiacon.

Hirdetés