Küszöbön a Mi 11 Ultra startja

Megjelenéshez szükséges engedélyt kapott a dupla kijelzős, kamerafókuszos különlegesség.

Jó készülékkel indította a Xiaomi idei csúcskínálatát, ám hiába a Mi 11 kitűnő főkamerája, ha zoomegység(ek)et nem kapott és az ultraszéles inkább csak átlagos – ez nem véletlen botlás, hanem tudatos tervezés eredménye: a legtutibb szettet a gyártó a Pro és Ultra néven kiszivárgott modelleknek tartogatja, és az utóbbi még egy apró kijelzőt is társíthat hátlapi lencsefőzeléke mellé.

A telefont olyannyira nem sikerült titokban tartani, hogy bemutatóvideó is készült egy véglegesnek tűnő prototípusról, amely a 6,81"-es és 120 Hz-es QHD+ AMOLED panel mellett leleplezte a Snapdragon 888 chipet, az 50 megapixeles főkamerát, a 48-48 megapixeles ultraszéles és periszkópos egységet, valamint a 20 megapixeles szelfimodult. A telefon 120x-os hibrid nagyításra is képes lesz, 5000 mAh-s telepét pedig 67 watton lehet majd gyorstölteni.


(forrás: Tech Buff / Dan) [+]

A kérdés persze továbbra is az: mikor? Ez ügyben pedig pozitív válasz, hogy a Mi 11 Ultra megkapta az Indonesia Telecom jóváhagyását a helyi forgalmazáshoz, ez pedig eléggé valószínűsíti, hogy heteken belül, de legalábbis még tavasszal polcokra kerülhet. Attól viszont nem tartunk, hogy szinte ingyen vágják majd az emberhez: ha a Mi 11 errefelé 300 ezer forinton nyit, és lesz egy középső Pro csúcsmodell, a dupla kijelzős Ultra alulról súrolhatja a félmillió forintot – de készül is érvekkel mellette.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés