A Mate 20 Pro is kint volt az IFA-n?

Sűrű programja volt a Huawei-nek a berlini IFA-n: bemutatták a TSMC 7 nm-es node-ján készülő, igencsak fejlett HiSilicon Kirin 980 rendszerchipet, és csendben elstartolt a Kirin 710-zel szerelt Mate 20 Lite, plusz még az is kiderült, hogy a következő nagy gyártói sajtóesemény október 16-én lesz, szinte biztosan a Mate 20 és a Mate 20 Pro főszereplésével.

A Mate 20 Pro állítólagos renderképe A Mate 20 Pro állítólagos renderképe
A Mate 20 Pro állítólagos renderképe (forrás: BGR) [+]

Az utóbbihoz jó minőségű renderképek is érkezek Kínából, a BGR közvetítésével, és ezek alapján négyzetes elrendezésben helyezkedik majd el a három kamera és a dupla LED villanó a legcombosabb idei Huawei mobil hátlapján.

Látszólag ugyanez a mobil a berlini IFA-n
Látszólag ugyanez a mobil a berlini IFA-n (forrás:TeknoFilo) [+]

Hogy, hogy nem, a berlini IFA-n pont egy ilyen küllemű készüléket kaptak lencsevégre, alighanem egy Huawei munkatárs kezében, amely rózsaszín tokjával együtt sem tudta a négyzetes kamerarendszert eltitkolni.


(forrás: TeknoFilo) [+]

Egy ugyanott elkattintott fotó alapján úgy tűnik, hogy az előlapi némi ívelést kaphat, bár az nem világos, hogy csak az üveg, avagy némileg a kijelző széle is lekanyarodik. A renderképre visszatérve: mivel egyik oldalon sincs ujjlenyomat-olvasó, az várhatóan a képernyőbe lesz integrálva. A méretesebb szenzorsziget legalább egy plusz elem jelenlétére utal a P20 Próval összevetve, amit talán arcalapú azonosításra vetnek majd be.

A Mate 20 potenciális renderképe
A Mate 20 potenciális renderképe (forrás: BGR)

A sima Mate 20 ellenben kisebb bevágást kaphat, illetve hagyományos ujjlenyomat-olvasót a hátlapon. Ennek a renderképe is felbukkant az interneten. Az, hogy valóban így fog-e kinézni a két bejelentésre váró Huawei csúcskészülék, hivatalosan majd csak október közepén derül ki, az itt látható forma azonban nem lenne ellenünkre.

Azóta történt

Hirdetés