2019. március 26., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Mate 20 előzetes érkezett

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Huawei

A rövid videó megerősíti a négyzetes hátlapi kameraelrendezést, egy kiszivárgott védőtok pedig a Mate 20 Pro képernyőbe épített ujjlenyomat-olvasóját.

Október 16-én érkezik a Kirin 980-nal szerelt Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro, ez lényegében már hivatalos. Több renderkép is kiszivárgott, illetve lencsevégre kaptak egy ezekre hasonlító ketyerét a berlini IFA-n.

A Mate 20 Pro állítólagos renderképe A Mate 20 Pro állítólagos renderképe
A Mate 20 Pro állítólagos renderképe (forrás: BGR) [+]

A fentiek közös érdekessége a sajátos, négyzetes kameraelrendezés a Mate 20 Próként azonosított phablet hátulján – a három kamera és a LED villanó kaphat különös helyet, természetesen Leica támogatással.

A Huawei friss videóelőzetese tulajdonképpen ezt erősíti meg, lásd a négyzetes kivágást és a zoomképességeket, amelyek alighanem a P20 Prótól kerülnek át, kameratesztünk alapján ez pedig csak jót jelenthet.


(forrás: SlashLeaks) [+]

Úgy hallani egyébként, hogy a Mate 20 apró notchcsal és hátlapi ujjlenyomat-olvasóval, míg a Pro szélesebb szenzorszigettel, fejlettebb arcazonosítással, plusz képernyőbe épített biometrikus modullal érkezik, és a SlashLeaksen felbukkant védőtok renderképen nincs is a hátlapon az ujjbegynek kivágás, csak négyzetes kihagyás a fent látható kamerarendszernek.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.