A következő Galaxy Note is dupla hátlapi kamerával érkezik?

Elsőre furcsának tűnhet, hogy egy mobil hátlapján két kameramodul pihen, ám számos opció és extra tartozhat a különféle dupla lencsés megoldásokhoz a 3D-s képkészítéstől kezdve a mélységélességgel való játékon át a többféle látószögű objektívekig. A Huawei P9 sajátos megoldása is roppant ígéretes: a végleges képet az automatikus mód olyan szituációkban, mint a nagy kontrasztkülönbség vagy az esti viszonyok, a két szenzor információjából dolgozza össze. Márpedig két apró kameraszenzor jóval több fényt képes befogni, mint egy.

Egyre népszerűbbek a dupla hátlapi kamerás mobilok, és a Huawei a P9-cel igazolja, hogy komoly potenciál van a dologban
Egyre népszerűbbek a dupla hátlapi kamerás mobilok, és a Huawei a P9-cel igazolja, hogy komoly potenciál van a dologban [+]

Kínai források szerint a Samsung is dupla kamerás megoldással készül, méghozzá állítólag a Semco (Samsung Electro-Mechanics) házi fejlesztését használva, bár azt a Zol News azt nem tudta megmondani, hogy ha információik helytállóak (amit természetesen nem tudunk ellenőrizni), akkor pontosan milyen megoldásra lehet számítani. A forrásoldal szerint már a következő Note készülék megkaphatja ezt a modult, ezt az eszközt a szerző egyébként Note 7 edge néven emlegeti. Korábban már volt arról szó, hogy a Samsung kihagyná a Note 6 nevet csúcskészülékei egységesebb számozása érdekében.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés