A Huawei és az LG gyárthatja az idei Nexus készülékeket?

Hirdetés

Tavaly a tajvani HTC és az amerikai Motorola felelt a Google Nexus készülékekért, és mind a Nexus 9, mind pedig a Nexus 6 elnyerte a tetszésünket. Arról már lehetett hallani pletykákat, hogy idén a Kínai Népköztársaságból érkezhet az egyik új Nexus készülék gyártója, és a GizChina pedig úgy tudja, a befutó jó eséllyel a Huawei lehet.

Huawei Ascend Mate 7 hátulról
Remek készülék lett a Huawei Ascend Mate7 [+]

Az említett gyártó az elmúlt években nagyon sokat fejlődött, elég csak az Ascen Mate7 prémium fémházára, a HiSilicon SoC teljesítményére vagy a EMUI felület egységességére gondolni. Éppen ezért nem is hangzik rosszul egy bivalyerős Kirin SoC-vel és a következő vegytiszta Androiddal felszerelt fémházas Huawei készülék. A másik partnergyártó az LG lehet, amely a Nexus 4-ért és a Nexus 5-ért is felelt.

Azóta történt

Előzmények

  • Google Nexus 6 - hatosfogat

    Jócskán megnőtt a Google új referenciamobilja, és minden földi jóval meg lett áldva optikai képstabilizátortól a QHD-s kijelzőig, ám az árcédulára is vastagabban írták fel a végösszeget.

  • Google Nexus 9 - ötödik fokozat

    A Google és a HTC 64 bites referencia-táblagépe komoly előrelépés hardveresen és szoftveresen egyaránt, ám a verziószám mellett az árképzés is felfele változott. Enyhítő körülmények azért vannak.

  • Google Nexus 5 - Android csokoládéba mártva

    A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.

  • Google Nexus 10 - az éleslátás mestere

    A Google legújabb Nexus 10 névre hallgató táblagépe járt nálunk, mely brutális kijelzőfelbontással hívja fel magára a figyelmet.

Hirdetés