A HTC U12 szinte teljes specifikációja kiszivárgott

A kínai források aktivizálták magukat, legutóbb egy raklapnyi kép került elő a gyártó következő csúcsmodelljéről, most pedig egy, majdnem a teljes specifikációt felfedő anyag kering a szakportálok között. A képrészlet határozottan úgy néz ki, mint egy átlagos HTC készülék dobozának alján található adatlap. A készülék megnevezése és jelzete ugyan nem látható, de teljesen egyértelmű, hogy a 128 GB-os belső tárhellyel szerelt, két SIM-kártyás készülék nem csak, hogy HTC, de a hardver alapján csúcsgép.


[+]

A megnevezés továbbra sem világos, a képek HTC U12 néven hivatkoztak a készülékre, a dobozról most ugye nem tudunk meg ezügyben semmit, 18:9-es QHD+ felbontású Gorilla Glass 5-tel védett panel képátlója viszont itt csak 5,5 hüvelyk. A többi adat azonban stimmel. A Snapdragon 845 amúgy is borítékolható volt a kategóriában, a 8 GB operatív memória viszont határozottan erős ajánlat.

A dupla hátlapi kamerarendszer nem lenne meglepetés.
Korábban egy csokor kép szivárgott ki.

Kamerából elvileg négyre számítunk, a szelfirendszer két darab 8 megapixeles, HDR-rel támogatott szenzorból állhat optikai képstabilizálással, míg a hátlapra egy 12 megapixeles HTC ultraPixel 4 technológiát használó főkamera várható, f/1,5 rekeszértékkel, szintén OIS-szel és UltraSpeed autofókusszal. A második szenzort itt nem tüntették fel, de 16 megapixelről tudunk korábbi forrásoktól.

Nincs noccs.
Nincs noccs. [+]

A szorongatós funkciók továbbfejlesztett formában kerülnek integrálásra EdgeSense 2 néven, lesz BoomSound, IP68-as minősítés, remélhetőleg ezúttal komolyabb gyártói vállalások mellett, NFC, Qi töltés, Quick Charge 4+ gyorstöltés, kétsávos WiFi és nyilván ujjlenyomat-olvasó. Noccs viszont továbbra sem valószínű.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés